Το Nokia 8 παίρνει την πρώτη του γεύση από το Oreo™

Η HMD Global, αντιπρόσωπος εταιρία των Nokia κινητών τηλεφώνων, ανακοινώνει με χαρά πως το Android 8.0 Oreo είναι πλέον διαθέσιμο για το Nokia 8.

Εάν έχετε κινητό Nokia 8, μπορείτε να απολαύσετε την πραγματικά pure και ασφαλή έκδοση του Android Oreo, με τα πιο ανανεωμένα χαρακτηριστικά,

ώστε η δημιουργία και η αναπαραγωγή του περιεχομένου να γίνουν ακόμη πιο διασκεδαστικά .

Ο Juho Sarvikas, Chief Product Officer της HMD Global, είπε:

«Υπερήφανα προσφέρουμε την pure και ασφαλή λήψη του Android 8.0 Oreo στο Nokia 8. Θέλουμε πάντα να δίνουμε στους fans μας την καλύτερη δυνατή Android εμπειρία. Γι’ αυτό και δώσαμε όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να τεστάρουμε, να βελτιστοποιήσουμε και να αναδιαμορφώσουμε την πλατφόρμα.

Σε συνεργασία με τους fans μας στα beta labs των Nokia κινητών που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, φτιάξαμε την pure έκδοση αυτής της πολυαναμενόμενης πλατφόρμας κινητών τηλεφώνων, παρέχοντας όλα τα συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά, χωρίς περιττές εφαρμογές, ώστε να προσδώσουμε εξαιρετική απόδοση και ακόμα μεγαλύτερη ζωή στη μπαταρία. Το Android 8.0 Oreo είναι γεμάτο με νέα χαρακτηριστικά που κάνουν την επικοινωνία, τη δημιουργία, το παιχνίδι και την πλοήγηση ακόμη πιο διασκεδαστικά.»

Πάντα pure, ασφαλής and up–to–date Android εμπειρία

Το Nokia 8 παρέχει μια pure έκδοση του Android 8.0 Oreo χωρίς skins και χωρίς αλλαγές στο interface του χρήστη. Επίσης, σας απαλλάσσει από προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν χρειάζεστε ή κρυμμένες διαδικασίες που καταναλώνουν μπαταρία, ενώ εγγυάται μια γρήγορη εμπειρία κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το smartphone σας. Οι μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας διατίθενται τη στιγμή που γίνονται release ώστε να διατηρήσετε το smartphone σας ασφαλές και να απολαύσετε ξέγνοιαστοι την απόλυτη εμπειρία Android.

«Υπερδυνάμεις» που σας δίνουν τις καλύτερες real–life εμπειρίες

Η ενημέρωση του Android 8.0 Oreo στο Nokia 8 επιτρέπει στους fans να απολαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά που θα απογειώσουν τις καθημερινές εμπειρίες τους:

Το Picture–in–Picture mode σας δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα, ενώ η επεξεργαστική ισχύς του Nokia 8 εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών. Παρακολουθήστε ένα video στο YouTube ενώ μιλάτε με φίλους ή ελέγξτε το υπόλοιπο σας στην τράπεζα, ενώ παραγγέλνετε προϊόντα από το Amazon – ο επεξεργαστής του Nokia 8 εξασφαλίζει συνεχώς την ομαλή λειτουργία στο κινητό.

Δεν υπάρχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές στο Nokia 8 και μέσω του Android Instant Apps μπορείτε να αποδεσμεύσετε ακόμη περισσότερο λογισμικό και χώρο. Απλώς πηγαίνετε στον αντίστοιχο σύνδεσμο στο Chrome και θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε νέες εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να τις εγκαταστήσετε. Το Google Play Protect λειτουργεί για να προστατεύει τη συσκευή και τα δεδομένα σας από εφαρμογές που δε λειτουργούν σωστά, ανιχνεύοντας πάνω από 50 δισεκατομμύρια εφαρμογές ημερησίως, ακόμη και αυτές που δεν έχετε εγκαταστήσει.

Το έξυπνο λογισμικό βοηθάει στην ακόμη πιο γρήγορη ενεργοποίηση του Nokia 8, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ, καθώς οι στιγμές ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Αποκλειστικά για τα Nokia smartphones, η λειτουργία Dual–Sight σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να δείξετε τις αντιδράσεις σας σε γεγονότα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα.

Τα Android Oreo smart features παρέχουν περιορισμένη δραστηριότητα σε όσες εφαρμογές παρασκηνίου χρησιμοποιείτε λιγότερο, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε το Nokia 8 να είναι έτοιμο για δράση όταν είστε και εσείς.

Επειδή το Nokia 8 αντιπροσωπεύει την αυτοέκφραση μέσω της δημιουργίας περιεχομένου, οι fans μπορούν τώρα να απεικονίσουν τα συναισθήματά τους καλύτερα από ποτέ, χάρη στο πλήρως επανασχεδιασμένο σύνολο emojis που παρέχει το Android 8.0 Oreo, με περισσότερα από 60 ολοκαίνουργια emojis!

Το Nokia 8 θα ενημερωθεί αυτόματα με το Android Oreo. Θα λάβετε μια ειδοποίηση στο smartphone σας όταν η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Το Android Oreo θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε άλλα Nokia smartphones, παραμείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα