Νέα Vero tablets από την Oktabit

Η Οktabit διευρύνει την branded οικογένεια VERO και διαθέτει τα 2 πρώτα μοντέλα VERO Tablets από τις αρχές Σεπτεμβρίου στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για το VERO Tablet A7710 7” και VERO Tablet A9712 9,7”.

Ειδικότερα, το μικρό tablet της οικογένειας VERO TAB

A7710 7” που διαθέτει λειτουργικό Android 4.0, αποτελεί το απόλυτα φορητό tablet χάρη στο μέγεθος του και προσφέρει στιγμές διασκέδασης, ενημέρωσης και εργασίας. Η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επαφή με φίλους στα δημοφιλή social networks, το gaming, η ανάγνωση e-books και η αναπαραγωγή video από το YouTube είναι μόνο λίγες από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει το Vero A7710 7″. Διαθέτει κάμερα στην μπροστινή όψη για video-κλήσεις με φίλους και συγγενείς και ενσωματωμένο ηχείο. Έχει αποθηκευτικό χώρο 8GB, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με μια Micro SD κάρτα με επιπλέον 32GB, ώστε να αποθηκεύονται περισσότερα τραγούδια, βίντεο και φωτογραφίες. Το μόλις 280 γραμμαρίων 7” Vero A7710 7”εξοπλίζεται με γυάλινη επιφάνεια η οποία είναι ανθεκτική και εγγυάται την διατήρηση της Capacitive multi-touch οθόνης (η οποία διαθέτει G-Sensor για αυτόματη περιστροφή του tablet) ανέπαφη από ανεπιθύμητες μικροεπαφές και πιθανές φθορές. Βασίζεται στον επεξεργαστή Cortex A8, ο οποίος έχει μεταβαλλόμενη συχνότητα λειτουργίας – για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας – μεταξύ60MHz και1.2GHz. Η μνήμη του συστήματος είναι τεχνολογίας DDR3και ανέρχεται στα 512MB.Επιπρόσθετα, διαθέτει mini USB 2.0 θύρα, μέσω της οποίας ο χρήστης συνδέει το VERO Tablet με τον προσωπικό του υπολογιστή και μεταφέρει τα αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη.

Το νέο Vero Tablet A9712 9,7”, με λειτουργικό 4.0 συνδυάζει χρηστικότητα και ποιότητα. Ανήκει στη μεγάλη κατηγορία των Tablets, η οποία θεωρείται ιδανική για πολύωρη χρήση, αλλά με μόλις 628 γραμμάρια βάρος διευκολύνει τη μεταφορά του χωρίς να κουράζει το χρήστη.

Η Capacitive MultiTouch οθόνη του έχει panel τεχνολογίας IPS, το οποίο χαρακτηρίζεται για την κορυφαία απόδοση χρωμάτων, ενώ -σε αντίθεση με τα «συμβατικά» panels- δεν αλλοιώνει τα χρώματα όταν αλλάζει η γωνία θέασης. Η ποιότητα της, σε συνδυασμό με το μέγεθος της, δημιουργούν ένα πραγματικά ξεκούραστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Η οθόνη προστατεύεται από γυάλινη επιφάνεια η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία από μικροεπαφές που προκαλούν σημάδια. Το Tablet διαθέτει G-Sensor για αυτόματη περιστροφή της επιφάνειας εργασίας, ανάλογα με τον τρόπο που κρατιέται η συσκευή. Η ποιοτική κατασκευή του Vero TAB A9712 9.7″ ολοκληρώνεται από την πίσω όψη η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Διαθέτει 2 κάμερες, ιδανικές είτε για video-κλήσεις με φίλους και συγγενείς, είτε για λήψη φωτογραφιών ή video. Έχει αποθηκευτικό χώρο 16GB,ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με μια Micro SD κάρτα με επιπλέον 32GB, ώστε να αποθηκεύονται περισσότερα τραγούδια, βίντεο και φωτογραφίες. Βασίζεται στον επεξεργαστή Cortex A8, ο οποίος έχει μεταβαλλόμενη συχνότητα λειτουργίας – για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας – μεταξύ 60MHz και

Keywords
Τυχαία Θέματα