Turbo-X Tablet Spice 8’’: Φθηνό μα όχι… φτηνιάρικο

Ενα οχτάιντσο Android 2.3 tablet με επεξεργαστή 1GHz και μνήμη 512MB σας περιμένει στο «Πλαίσιο» για να σας προσφέρει ατελείωτο σερφάρισμα από την άνεση του καναπέ σας!

Με ποιοτική και στιβαρή κατασκευή που δεν απαρνείται τις στυλάτες πινελιές, το «μικροκαμωμένο» tablet των καταστημάτων «Πλαίσιο» συνιστά την ιδανική πρόταση για όσους θεωρούν τα δεκάιντσα

tablets πολύ ογκώδη για να τα έχουν πάντα μαζί τους και τα επτάρια πολύ μικρά για να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στη μικρή οθόνη τους. Οι οχτώ ίντσες αποτελούν μια ενδιαφέρουσα πρόταση που ισορροπεί ανάμεσα σε φορητότητα και επαρκή επιφάνεια εργασίας. Αν και η έκδοση 2.3 του Android είναι κατασκευασμένη για κινητά και όχι για tablets, δεν στερεί πολλά από την εμπειρία χρήσης του Spice. Στην απροβλημάτιστη λειτουργία του tablet συντελεί και ο ισχυρός επεξεργαστής ARM Cortex A8, χρονισμένος στο 1.0GHz και υποβοηθούμενος από 512MB DDR3 μνήμης. Και μπορεί η Google να μην έκανε την… χάρη να επιτρέψει την ενσωμάτωση του Android Market στην ελληνικής έμπνευσης ταμπλέτα, ωστόσο αρκετά εναλλακτικά markets όπως το «SlideMe Market» και το «Greek Android Apps» αναπληρώνουν επάξια το κενό, παρέχοντας πρόσβαση σε χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές.

H TFT capacitive οθόνη πολλαπλής αφής 8″ προσφέρει πιστή απεικόνιση όλων των χρωμάτων σε ανάλυση 800

Keywords
Τυχαία Θέματα