Schoold: Βρείτε το κατάλληλο κολλέγιο

Βρείτε κολλέγια, πανεπιστήμια, υποτροφίες και λάβετε συμβουλές σχετικά με τις αιτήσεις των κολλεγίων, την οικονομική ενίσχυση, τις μεγάλες εταιρίες και όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Η εφαρμογή Schoold μπορεί να γίνει ο καλύτερο σύμβουλός σας σε ό,τι αφορά στις σπουδές σας.

Χαρακτηριστικά:

▶ Για εσάς – Ανακαλύψτε μοντέρνα κολλέγια και πανεπιστήμια, υποτροφίες, μεγάλες εταιρείες που μπορούν να σας προσφέρουν την καριέρα που σας ταιριάζει σύμφωνα με τα ενδιαφέρονται και τις φιλοδοξίες σας.

▶ Η αναζήτηση κολλεγίων γίνεται διασκεδαστική.

▶ Κολλέγια

και πανεπιστήμια -. Μάθετε για περισσότερα από 3000 + κολλέγια, πανεπιστήμια και το κόστος τους

▶Υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση – Περιηγηθείτε σε πάνω από 25K + υποτροφίες κολλεγίων, που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας και τους στόχους σας.

▶ Καριέρα & εισοδηματική δυνατότητα – Πάρτε μια γεύση από το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίζετε μετά την αποφοίτησή σας.

▶Οδηγός καριέρας– Μάθετε πως θα επιτύχετε μία σταδιοδρομία από τα κολλέγια που προσφέρουν τα καλύτερα προγράμματα, για παράδειγμα γιατροί, εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, οδοντίατροι, νοσοκόμοι κλπ

▶ Δωρεάν συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες – Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα κολλέγια ή ζητήστε έναν από τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης και συμβούλους μας!
▶ Βελτιώστε τις πιθανότητές σας – Πως θα μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες αποδοχής σας.

▶Σύγκριση- Δημιουργήστε μια σύντομη λίστα με τα αγαπημένα σας, για να υπολογίσετε την ευκαιρία εισαγωγής, το κόστος, τον βαθμό, τον υψηλότερο μισθό και τη θέση σας.

Για να αποκτήσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vestedfinance.student

Keywords
Τυχαία Θέματα