Plants vs Zombies 2: Το απόλυτο game στρατηγικής με… ζόμπι

To Plants vs Zombies 2 επιστρέφει με περισσότερη «φόρα» στο Google Play, με τους κατόχους Android κινητών και tablets να το κατεβάζουν εντελώς δωρεάν! Πρόκειται άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι -πολλοί θα το χαρακτήριζαν εθιστικό- που θα σας δείξει το δρόμο προς

τη δράση και τη στρατηγική. Εκεί θα συναντήσετε απέραντες λεγεώνες με ζόμπι που θα πρέπει να καταστρέψετε, χρησιμοποιώντας διάφορα φυτά με διαφορετικές δυνάμεις. Σκοπός… να προστατέψετε το οχυρό σας. Η δεύτερη έκδοση του game προσφέρει μεγαλύτερο αριθμό από χαρακτήρες, όπλα και animations και θεωρείται αρκετά καλύτερη από την πρώτη.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν σε τρεις νέους κόσμους που περιλαμβάνουν 60 επίπεδα και να πουν «ναι» στην πρόκληση των αποστολών και των mini-games.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Plants vs Zombies βρέθηκε στη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια του 2013, ακόμα και εάν δεν ήταν τόσο διάσημο όσο π.χ. το Angry Birds. Εσείς θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τις νέες πίστες, νικώντας με το μυαλό σας τα ζόμπι που κατευθύνονται απευθείας πάνω στο οχυρό σας; Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι απαιτεί Android 2.3 και 1 GB μνήμης RAM.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://support.popcap.com/agegate.php?site=PopCap.com&dst=http%3A%2F%2Fsupport.popcap.com%2Fmobile%2Fandroid

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvz2_na

Keywords
Τυχαία Θέματα