MLS: Νέο κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk

Η MLS ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της κινητού τηλεφώνου MLS iQTalk Crystal στο οποίο έχει συμπεριλάβει τη νέα της καινοτόμα τεχνολογία Talk&SMS. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα ο κάτοχος του MLS iQTalk

Crystal μπορεί πλέον να υπαγορεύει το μήνυμά του στο κινητό του και το μήνυμά του να γράφεται αυτόματα.

Το MLS iQTalk Crystal αναβαθμίζει τον τρόπο επικοινωνίας εξελίσσοντας τη νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία που εγκαινιάστηκε με το MLS iQTalk. Εξελιγμένο από άποψη αισθητικής, το MLS iQTalk Crystal εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του και το γοητευτικό του μέγεθος. Διατίθεται σε δύο μοντέλα: Crystal black όλο μαύρο με βελούδινη πλάτη και Crystal white όλο λευκό με ανάγλυφη πλάτη. Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται: Tο Talk&Call που του λέμε το όνομα και πραγματοποιεί την κλήση για εμάς και ο πλοηγός MLS Destinator Talk&Drive που του λέμε που θέλουμε να πάμε και μας πηγαίνει στον προορισμό μας.

Συμπερασματικά, με το MLS iQTalk Crystal δεν αλλάζει μόνον ο τρόπος που τηλεφωνούμε (Talk&Call), αλλά και ο τρόπος που στέλνουμε μηνύματα (Talk&SMS): Απλά του υπαγορεύεις το μήνυμα, του λες σε ποιον θέλεις να το στείλεις και τα κάνει όλα για σένα.

Το MLS iQTalk Crystal διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android, επεξεργαστή 1GHz, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 3,5’’ και ανάλυση 320Χ480, κάμερα 5MP με φλας, μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, μνήμη 512 ΜΒ και ενσωματωμένη κάρτα μνήμης MicroSD 4GB. Η συνδεσιμότητα του MLS iQTalk Crystal επιτυγχάνεται μέσω 3G, Wifi, Bluetooth και microUSB ώστε να μπορεί ο χρήστης να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο Internet, στα e-mails, στα social media αλλά και στο Play Store (Android Market). Ζυγίζει 110γρ. μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία των 1500mAh. Συνοδεύεται από βάση στήριξης αυτοκινήτου, φορτιστή αυτοκινήτου και καλώδιο συγχρονισμού USB ώστε να καλύπτει τις ανάγκες για ενημέρωση, επικοινωνία και ψυχαγωγία στη δουλειά, το σπίτι και το αυτοκίνητο.

Το MLS iQTalk Crystal διατίθεται στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk Crystal είναι 199,90 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα