Kärcher–Quizdom: Νέο group ερωτήσεων

Το Quizdom είναι μία δωρεάν ελληνική εφαρμογή για κινητά που εδώ και 3 χρόνια ψυχαγωγεί σχεδόν 2 εκατομμύρια χρήστες. Συνεχίζοντας την πορεία του, προσφέρει συνεχώς νέα Group ερωτήσεων με σκοπό την εκμάθηση και ψυχαγωγία των χρηστών του.

Το 2017, το Quizdom σε συνεργασία με την Kärcher, δημιουργεί ένα καινούργιο Group ερωτήσεων κατανεμημένο σε κατηγορίες όπως το “Αυτοκίνητο”, το

“Νοικοκυριό”, τα “Μαστορέματα”, τα “Εξαρτήματα”, την “Εξοικονόμηση” και τα “Τips” για καθημερινές εργασίες καθαρισμού εντός και εκτός σπιτιού.

Πλέον, από τις αρχές Ιουλίου, ο παίκτης μπορεί να προκαλέσει και να ανταγωνιστεί άλλους παίκτες και να τους κερδίσει απαντώντας γρήγορα και σωστά. Κάθε παίκτης επιλέγει δύο κατηγορίες και η κάθε κατηγορία περιλαμβάνει τέσσερις ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων. Οι 1.000 ερωτήσεις, έξυπνες, αστείες, εύκολες και δύσκολες συνδυάζουν ψυχαγωγία, μάθηση αλλά και επιπλέον ευχάριστες εκπλήξεις από την Kärcher.

Στόχος του Quizdom και της Kärcher είναι να προσφέρουν στους φίλους της Kärcher και τους χρήστες της εφαρμογής νέες και διασκεδαστικές ερωτήσεις. Παράλληλα, οι παίκτες θα ενημερώνονται για λύσεις καθαρισμού που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα