DigiCal Calendar: Το πολυτάλαντο ημερολόγιο αλλάζει πρόσωπο!

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή που έχει λύσει τα χέρια σε επαγγελματίες (ή και μη), γεγονός που αποδεικνύεται από τα downloads της στο Google Play που έχουν ξεπεράσει τα 4,7 εκατομμύρια. Το DigiCal Calendar αποτελεί μια μοντέρνα ατζέντα – ημερολόγιο, που ενσωματώνεται στο Google

Calendar, και οργανώνει τα ραντεβού ή τις υποχρεώσεις σας, όχι μόνο με βάση τη λειτουργικότητα, αλλά και τα στυλάτα γραφικά και την πρόγνωση καιρού.

Τι νέο προσφέρει όμως; Η τελευταία αναβάθμιση προσφέρει δυο νέα Material Design style views, τα οποία κατάφεραν, όχι μόνο να χαρίσουν άλλη πνοή στην εμφάνιση της μηνιαίας προβολής του app, αλλά και νέες επιλογές «προσαρμογής» στους χρήστες. Για παράδειγμα, πλεον μπορείτε να βλέπετε το ημερολόγιο του μήνα σε συνδυασμό με τα εικονίδια… καιρού!

Χάρη στο νέο update, είναι δυνατό και το «σκρολάρισμα» στη λίστα με τα επερχόμενα ή προηγούμενα ραντεβού σας, ενώ οι premium users του DigiCal+ έχουν τη δύναμη να τροποποιήσουν εντελώς το μέγεθος του κειμένου, του πίνακα ή των εικονιδίων του καιρού και να αλλάξουν τα χρώματα π.χ. από πιο έντονα σε πιο απαλά. Με άλλα λόγια, μπορούν να φτιάξουν το calendar τους, όπως εκείνοι επιθυμούν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή έχει ως «ατού» τις διαφορετικές προβολές ανάλογα με την επιλογή σας: ημέρα, εβδομάδα, ατζέντα, μήνας κ.α. και τα όμορφα widgets, ώστε να βρίσκετε όποια πληροφορία χρειάζεστε από το ημερολόγιό σας με μια ματιά στην αρχική οθόνη. Η εφαρμογή υποστηρίζει επιπλέον τη λειτουργία τοπίου, δημιουργώντας έτσι το πιο ευέλικτο ημερολόγιο από άποψη προβολής.

Ενδεικτικά, οι premium χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα εξής: αφαίρεση διαφημίσεων, επιπλέον 42 θέματα, προσαρμογή μεγέθους, στυλ και χρωμάτων γραμματοσειρών, επιλογή ηχητικής ειδοποίησης,πρόβλεψη καιρού δεκαπενθήμερου κ.α.

Aποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.calendar

Για περισσότερες πληροφορίες: http://digibites.nl/digical

Keywords
Τυχαία Θέματα