4 Βραβεία EISA για τη Samsung

Η Samsung γιορτάζει την ανάδειξή της σε ηγέτη στις multi-platform τεχνολογίες: Series 8 Televisions, HT-E6750W, GALAXY S III και NX20 οι μεγάλοι νικητές

Τέσσερα βραβεία EISA στις κατηγορίες “European Future Proof TV”, “European HT System”, “European Mobile

Phone” και “European Advanced Compact Systems Camera” απέσπασε η Samsung Electronics Co., Ltd, πρωτοπόρος εταιρεία στα ψηφιακά μέσα και στις ψηφιακές τεχνολογίες σύγκλισης.

Τα βραβευμένα προϊόντα αυτής της χρονιάς είναι η σειρά τηλεοράσεων Samsung UE46ES8000, το σύστημα home theatre Samsung HT-E6750W, το smartphone Samsung GALAXY S III και η camera Samsung NX20, αντιστοίχως, που, όλα ανεξαιρέτως, εντυπωσίασαν την επιτροπή βραβείων με το μοναδικό τους σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Τα βραβεία EISA επιβραβεύουν προϊόντα που αποτελούν συνδυασμό καινοτόμου τεχνολογίας, κομψού σχεδιασμού, ελκυστικών χαρακτηριστικών και προσιτής τιμής. Η Επιτροπή Βραβείων της EISA αποτελείται από συντάκτες 50 περιοδικών ειδών τεχνολογίας από 19 χώρες της Ευρώπης. Η Επιτροπή επεσήμανε τους ακόλουθους λόγους για την επιλογή των βραβευθέντων προϊόντων:

EUROPEAN MOBILE PHONE 2012-2013 - Samsung GALAXY S III Smartphone

S-Voice, λειτουργία που αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές  του χρήστηSmart Stay, λειτουργία που κρατά την οθόνη ανοιχτή, όσο ο χρήστης την κοιτάζειDirect Call, λειτουργία που αυτόματα πραγματοποιεί κλήση, μόλις ο χρήστης φέρει το τηλέφωνο στο αυτί4.8″ HD Super AMOLED οθόνη και 1.4GHz τετραπύρηνος επεξεργαστήςΠροηγμένη 8MP camera με Burst Shot για μέχρι 20 συνεχόμενες λήψεις.

Ο συνδυασμός του «έξυπνου» λογισμικού και του κορυφαίου εξοπλισμού κάνει αυτό το τηλέφωνο πραγματικά σχεδιασμένο για τον άνθρωπο. Η Επιτροπή Βραβείων αναδεικνύει το GALAXY S III ως «έναν ξεκάθαρο νικητή EISA”.

EUROPEAN FUTURE PROOF TV 2012-2013 - Τηλεοράσεις Samsung UE46ES8090, UE46ES8005 και UE46ES8000

Το Smart Content προσφέρει πλούσια εμπειρία μέσα από υψηλού επιπέδου περιεχόμενο και καλύτερη συνδεσιμότηταΟι Smart Interaction λειτουργίες για ενστικτώδη έλεγχο φωνής, έλεγχο κίνησης και αναγνώριση προσώπουΤο Smart Evolution δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ανανεώνει τη Smart TV του κάθε χρόνο.

Η Επιτροπή Βραβείων EISA σημείωσε πως οι τηλεοράσεις UE46ES8090, UE46ES8005 και UE46ES8000 διασφαλίζουν πως στην “εποχή των γρήγορα εξελισσόμενων προϊόντων τεχνολογίας, οι καταναλωτές εκτιμούν το να έχουν πάντα μια σύγχρονη τηλεόραση ”.

EUROPEAN HT SYSTEM 2012-2013 – Samsung HT-E6750W HT System

Ενσωματωμένη λυχνία και ηχεία απο υαλονήματα με σχεδιασμό phase plugSmart Hub με δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και Signature ServicesΣύστημα 7.1 καναλιών με δύο επιδαπέδια και τέσσερα επιπλέον ηχεία.

Η Επιτροπή Βραβείων EISA ανέδειξε το HT–E6750W ως το πρώτο στην κατηγορία του όχι μόνο επειδή “γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις λυχνίες κενού και στους σύγχρονους ψηφιακούς ενισχυτές,” αλλά, επιπλέον, επειδή ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών και λειτουργιώ

Keywords
Τυχαία Θέματα