Βρέθηκε στη λίμνη των Ιωαννίνων το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη με ένα μαχαίρι δίπλα του

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν καθώς το πρωί της Κυριακής βρέθηκε σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων το πτώμα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου σπούδαζε.

Παρά τις έρευνες που διεξήγοντο τις τελευταίες 40 ημέρες η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε κατά τύχη από έναν απλό πολίτη που ειδοποίησε τις αρχές. Δίπλα του βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μαχαίρι.

Την επιβεβαίωση έκανε ο θείος του νεαρού, Γιώργος Βιδιαδάκης

που κλήθηκε από τις αρχές και προσήλθε στο συγκεκριμένο σημείο. Ήδη, ενημερώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Στα Ιωάννινα υπάρχει γενική κινητοποίηση καθώς από την ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να εξακριβωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, όπως πολλοί υποστηρίζουν και να ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών για να εντοπιστούν οι πιθανοί δράστες.

Από το πρωί του Σαββάτου, ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες, με υποβρύχιες κάμερες κι άλλο εξοπλισμό έψαξαν επιλεγμένα σημεία στο βυθό της λίμνης, αναζητώντας κάποιο ίχνος του αγνοούμενου σπουδαστή. Ήταν η τρίτη, παρόμοια επιχείρηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως να αποδώσει κάποιο καινούριο στοιχείο. Παράλληλα συνεχιζόταν μέχρι και αργά το βράδυ η έρευνα της αστυνομίας με συνεχείς καταθέσεις κυρίως από ανθρώπους της Γαλακτοκομικής Σχολής και σπουδαστές που γνώριζαν τον Βαγγέλη.

Φωτογραφία: epirusgate.gr

The post Βρέθηκε στη λίμνη των Ιωαννίνων το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη με ένα μαχαίρι δίπλα του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα