Τρέχτε να προλάβετε – Ο Άδωνις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΝΔ

Μια ακόμα υποψηφιότητα προστίθεται στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ, με τον βουλευτή της Β’ Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη να ανακοινώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter πως θα είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο του κόμματος.

«Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των

Φίλων της Νέας Δημοκρατίας» έγραψε στο twitter ο κύριος Γεωργιάδης, καταθέτοντας έτσι την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κύριος Γεωργιάδης είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος παράλληλα με τον Μάκη Βορίδη, με αρκετούς να εκτιμούν πλέον πως ο κύριος Βορίδης δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, παρά τις βολιδοσκοπήσεις που είχε κάνει.

Ο κύριος Γεωργιάδης είναι ένα ακόμα στέλεχος που προστίθεται στην κούρσα των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, μιας και έχουν επίσημα καταθέσει τις υποψηφιότητές τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έστειλε επιστολή στα μέλη της ΠΕ της ΝΔ ζητώντας τις υπογραφές τους, ενώ πρόθεση για υποψηφιότητα εξέφρασαν και στελέχη της νεότερης γενιάς, ο κύριος Μάρκος Παννέτας και ο κύριος Σαράντος Ευσταθόπουλος, οι οποίοι έχουν αρχίσει μεν τα πρώτα τηλεφωνήματα, πλην όμως θεωρείται απίθανο να βρουν τις απαιτούμενες υπογραφές.

Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των Στελεχών, των Ψηφοφόρων και των Φίλων της Νέας Δημοκρατίας

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 28, 2015

The post Τρέχτε να προλάβετε – Ο Άδωνις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΝΔ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα