Τώρα έχει την ευκαιρία ο Σίλβα να δείξει πως είναι καλύτερος του Βαλβέρδε

Θα λέγαμε ψέματα εάν δεν παραδεχόμασταν πως είμαστε απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί όταν έγινε η κλήρωση να ήταν ξεκάθαρο πως Μπάγερν και Άρσεναλ ήταν τα φαβορί για την πρόκριση στους 16 του θεσμού, όμως το να αποκλείεσαι πάλι με 9 βαθμούς και με διπλό στο Emirates, πως να το κάνουμε, σου αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα.
Ό,τι έγινε, έγινε όμως και οι πρωταθλητές θα πάνε τώρα

να διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ξενέρωμα; Όχι!

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Ολυμπιακός δεν έχει το δικαίωμα να «σνομπάρει» την συγκεκριμένη διοργάνωση. Δυστυχώς το παρελθόν έχει αποδείξει πως οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια που ακολουθούν το Τσάμπιονς Λιγκ περίπου σαν... αγγαρεία κι είναι να απορεί κανείς με αυτό.

Πέρα από τα οικονομικά οφέλη, που στο φινάλε είναι το τελευταίο που μας απασχολεί και προβολή μπορεί να αποκτήσει μέσω μιας καλής πορείας και κύρος. Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Πόρτο, Ντόρντμουντ, Λεβερκούζεν, Σεβίλλη, Βαλένθια και Νάπολι να διεκδικούν πλέον το συγκεκριμένο τρόπαιο το να φτάσει να το ... σηκώσει ο Ολυμπιακός μοιάζει μάλλον ουτοπικό, αλλά τα ονόματα που αναφέραμε δείχνουν πως πρόκειται για μία διοργάνωση που δεν στερείται αίγλης.

Εδώ και τώρα έχει την ευκαιρία ο Μάρκο Σίλβα να κάνει τους οπαδούς της ομάδας να ξεχάσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε που σε αυτό το κομμάτι βαθμολογείται αρνητικά. Οι μεγαλύτερες αποτυχίες του Ισπανού συνδέονται με το Γιουρόπα Λιγκ και την αδυναμία του να πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω. Ας ελπίσουμε πως ο Πορτογάλος, αν μη τι άλλο, είναι πιο φιλόδοξος κι ας δούμε πλέον τον Ολυμπιακό να διεκδικεί κάτι που μπορεί να «χτυπήσει». Στο φινάλε με ποιο δικαίωμα μπορεί να «σνομπάρει» μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, ακόμα κι αν αυτή δεν είναι η κορυφαία της Ευρώπης;

The post Τώρα έχει την ευκαιρία ο Σίλβα να δείξει πως είναι καλύτερος του Βαλβέρδε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα