Τόμας Πρωτόπαπας: Τί ανησυχεί τους γιατρούς

15:09 5/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Όπως είναι φυσικό, η στασιμότητα που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα είναι κάτι που ανησυχεί του γιατρούς, καθώς σε παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος, οι περιπτώσεις ασθενών που δεν παρουσιάζουν τουλάχιστον ένα μικρό σημάδι βελτίωσης, συνήθως έχουν άσχημη κατάληξη.

Αυτό ωστόσο που φοβούνται περισσότερο οι γιατροί, είναι πως το σώμα του μπορεί να αλλοιωθεί με τις πολλές ημέρες κατάκλισης, με αποτέλεσμα να γίνει δέκτης ενδονοσοκομειακών

λοιμώξεων. Παρ’ όλα αυτά, η οικογένεια του νεαρού ηθοποιού δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει τον αγώνα, αφού φαίνεται πρόθυμη να διατηρήσει τον Τόμας στη ζωή για όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Αν και η διατήρησή του στο νοσοκομείο τους εξουθενώνει τόσο ψυχικά, όσο και οικονομικά, οι γονείς του Τόμας είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε όριο, προκειμένου να βοηθήσουν το παιδί τους να αναρρώσει.

Προς το παρών, η ιδέα για μετακίνησή του σε κάποια ιδιωτική κλινική, ή για μία νέα επέμβαση, κρίνεται απαγορευτική. Αυτό που έχει τεθεί ως προτεραιότητα είναι να κρατηθεί ο ηθοποιός εν ζωή. Από εκεί και πέρα, η όποια επιστημονική μέθοδος που θα μπορούσε να βοηθήσει έχει συμβεί. Πλέον, όπως έχει γίνει αποδεκτό, μόνο ο Θεός μπορεί να κάνει κάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα