Το trailer της τελευταίας σεζόν του How I Met Your Mother – Τα παιδιά του Μόσμπι ξανάρχονται!

Είναι μία σειρά που μας έχει συντροφεύσει από το 2005 έως σήμερα. Κάποιοι το βλέπουν σαν απομίμηση από «Τα Φιλαράκια», κάποιοι παρότι για 8 χρόνια δεν είδαν την πολυπόθητη μητέρα, συνεχίζουν να το απολαμβάνουν και κάποιοι μεγάλοι θαυμαστές στεναχωριούνται για το ότι έφτασε η στιγμή για την τελευταία σεζόν.

Το How I Met Your Mother έχει πλέον μεγαλώσει γενιές και αυτό αποτυπώνεται πιο εύστοχα από ποτέ στο promo video που δημιούργησαν οι παραγωγοί για την 9η και τελευταία

σεζόν της σειράς.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2005 όταν ο Τεντ Μόσμπι ξεκίνησε να πει στα δύο παιδιά του την ιστορία για το πώς γνώρισε τη μητέρα τους. Την πρώτη σεζόν τα παιδιά με ερωτήσεις παρενέβαιναν στη δράση και διέκοπταν με ερωτήσεις τον πατέρα τους. Από την 2η όμως σεζόν μέχρι τώρα η κόρη και ο γιος του Μόσμπι κατά κόσμο Τζος Ράντνορ, εμφανίζονταν ως πλάνο στην αρχή σχεδόν κάθε επεισοδίου, χωρίς όμως να βγάλουν κουβέντα.

Τώρα λοιπόν η κόρη και ο γιος του Μόσμπι τα… «χώνουν» στον πατέρα τους κατηγορώντας τον επειδή κάθισαν 8 χρόνια σε έναν καναπέ για να ακούσουν μια μικρή ιστορία.

Η σοβαρότερη κριτική που δέχθηκε ποτέ το σίριαλ αφορούσε τη μακρά διάρκειά του σε σχέση με τη μικρή ιστορία γνωριμίας ενός ζευγαριού που θα περιέγραφε αρχικά. Οι δημιουργοί λοιπόν της κωμωδίας αποφάσισαν να αυτοσαρκαστούν επαναφέροντας τα παιδιά του Μόσμπι 8 χρόνια μεγαλύτερα και αγανακτισμένα με την καθυστέρηση της ιστορίας.

Το How I Met Your Mother θα κάνει πρεμιέρα της σεζόν για τελευταία φορά στις 23 Σεπτεμβρίου και για λίγα επεισόδια θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Μάρσαλ, Λίλι, Ρόμπιν, Μπάρνεϊ και φυσικά τον Τεντ Μόσμπι, δεσμευμένο με την μία και μοναδική γυναίκα του αυτή τη φορά.

Για τους οπαδούς τα επεισόδια που θα παιχτούν θα έχουν μεγάλη αξία. Και φυσικά το τελευταίο trailer μπορεί κάποιους εκτός από το να τους κάνει να γελάσουν να τους δημιουργήσει και αισθήματα νοσταλγίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα