Το συγκινητικό γράμμα πιτσιρικά στον Άγιο Βασίλη για τον άρρωστο πατέρα του! [εικόνα]

Ο Ρόνι έγραψε ένα συγκινητικό γράμμα στον Άγιο Βασίλη με το οποίο του ζητάει να κάνει καλά τον μπαμπά του που πάσχει από καρκίνο.

Ο 10χρονος ζητάει να ξεπεράσει ο 32χρονος μπαμπάς του, Ράσελ Χάρις την θανατηφόρα μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο μικρός δεν ζητάει κάποιο δώρο για τον εαυτό του, απλά και μόνο θέλει να είναι καλά ο μπαμπάς του.

Το γράμμα του Ρόνι στον Άγιο Βασίλη

Το γράμμα βρήκε η μητέρα του Ρόνι, η Έμα, κάτω από το κρεβάτι του και ξέσπασε σε λυγμούς: «Με άγγιξε αυτό το γράμμα. Είναι πολύ συγκινητικό

να βλέπεις ένα αγόρι σε αυτή την ηλικία να μην ζητάει κάποιο δώρο».

Η Έμα γνωρίζει τον Ράσελ από τριών χρονών και ζούσαν στην ίδια γειτονιά. Άρχισαν να βγαίνουν όταν ήταν ακόμα έφηβοι και τον Αύγουστο του 2010 παντρεύτηκαν. Επίσης έχουν άλλον ένα γιο, τον Λένι που είναι έξι χρονών.

Ο Ράσελ πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και το ανακάλυψε πριν οχτώ χρόνια. Η Έμα δήλωσε ότι όσο πέρναγαν τα χρόνια χειροτέρευε και υπάρχουν αναλαμπές στην αρρώστια. Παρ’ όλα αυτά προσπαθεί κάθε μέρα να κάνει το παν φροντίζοντας τον Ράσελ αλλά και τα δύο παιδάκια τους.

Επίσης, ο 10χρονος Ρόνι βοηθάει την μητέρα του καθώς φτιάχνει το πρωινό του μικρού αδερφού του και μαθαίνει να μαγειρεύει. Μάλιστα, η μητέρα πρόσθεσε ότι είναι πολύ ευαισθητοποιημένος και λατρεύει τον πατέρα του, καθώς πρόσφατα προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κερδίσει έναν αγώνα τένις για να δώσει χαρά στο μπαμπά του.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα