Τι γίνεται όταν ένας στοργικός σύζυγος, πατέρας και καλός αστυνομικός νευριάζει – Δες το νέο τρέιλερ του «Robocop»

Το δεύτερο τρέιλερ του «Robocop», του remake της κλασσικής sci-fi ταινίας του Πολ Βερχόφεν που κυκλοφόρησε το 1987, είναι γεγονός.

Έτος 2028 και η πολυεθνική εταιρεία OmniCorp βρίσκεται στην κορυφή της ρομποτικής τεχνολογίας. Τα μη-επανδρωμένα σκάφη (drones) της εταιρείας, κερδίζουν τους πολέμους της Αμερικής ανά την υφήλιο, την ώρα που η εταιρεία θέλει να φέρει αυτήν την τεχνολογία και στο εσωτερικό της χώρας.

Ο Άλεξ Μέρφι, τον οποίο υποδύεται ο Τζόελ Κίναμαν, είναι ένας στοργικός σύζυγος, πατέρας και καλός αστυνομικός που προσπαθεί να κάνει το καλύτερο ενάντια στο έγκλημα και την διαφθορά που κατακλύζουν το Ντιτρόιτ. Όταν όμως τραυματίζεται θανάσιμα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, η OmniCorp χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή της ρομποτική τεχνολογία για να τον σώσει.

Ο Μέρφι επιστρέψει στους δρόμους της αγαπημένης του πόλης με απίστευτες νέες ικανότητες, αλλά και προβλήματα που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Σκηνοθέτης του remake είναι ο Χοσέ Παντίγια («Elite Squad»), ενώ το σενάριο δεν υπογράφει ένας, αλλά τέσσερις μεγάλοι σεναριογράφοι: Νικ Σενκ («Gran Torino»), Τζέιμς Βαντερμπίλντ («The Amazing Spider-Man»), Ντέιβιντ Σελφ («Road to Perdition») και Τζοσουά Ζέτουμερ, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Μάικλ Μάινερ και Έντουαρντ Νεϊμάγερ.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Σάμιουελ Τζάκσον, Τζόελ Κίναμαν, Μάικλ Κίτον και το καστ συμπληρώνουν οι Άμπι Κόρνις, Γκάρι Όλντμαν, Χιού Λόρι, Τζέι Μπάρουσελ, Άιμι Γκαρσία, Τζένιφερ Ελ, Τζάκι Ερλ Χάλεϊ και Μίκαελ Κένεθ Γουίλιαμς.

Η ταινία αναμένεται με μεγάλη αγωνία και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 7 Φεβρουαρίου 2014.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα