Τα πιο παράξενα και δημοφιλή ονόματα μωρών για το 2013

18:31 5/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Όπως φαίνεται, ο κόσμος της showbiz διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση των γονιών για το πως θα ονομάσουν το παιδί τους.

Σύμφωνα με νέες στατιστικές, ορισμένα αρκετά… παράξενα ονόματα έχουν προστεθεί στη λίστα με τα πιο δημοφιλή για το 2013, και τα περισσότερα εξ αυτών έχουν να κάνουν με την εμφάνιση κάποιου βιβλίου ή την επιτυχία ορισμένων Χολυγουντιανών ταινιών.

Δείτε παρακάτω τα πιο ασυνήθιστα, και συνάμα δημοφιλή, ονόματα μωρών

για το 2013.

Christian

Το Christian αποτελεί ένα -σχετικά- δημοφιλές όνομα για αγόρια εδώ και δύο δεκαετίες, ωστόσο το πρώτο τετράμηνο του 2013 έχει δει τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται. Ο λόγος; Μα φυσικά, ο πρωταγωνιστής του εξαιρετικά επιτυχημένου βιβλίου 50 Shades of Grey, Κρίστιαν Γκρέι.

Mavis

Το όνομα Mavis ξαφνικά μπήκε στη λίστα με τα πιο hot ονόματα στον κόσμο, και δεν είναι για άλλον λόγο, από την κυκλοφορία της ταινίας Hotel Transylvania, στην οποία πρωταγωνιστή η αξιαγάπητη βρυκολακίνα, τη φωνή της οποίας κάνει η Σελένα Γκόμεζ.

Thor

Η τεράστια επιτυχία των ταινιών Avengers και Thor, αλλά και η… πέραση που έχει στο γυναικείο φύλο ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ, που υποδύεται τον Θεό του Κεραυνού Θορ, έχουν κάνει το Thor να εκτοξεύεται 200% σε δημοφιλία, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Severine

Το Severine αποτελούσε κάποτε πολύ δημοφιλές όνομα στη Γαλλία, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, η μπογιά του έδειχνε να είχε περάσει. Πλέον, το όνομα βρίσκει και πάλι τις δόξες του, και το οφείλει στο κορίτσι του Μποντ, στην τελευταία ταινία της σειράς «007», Skyfall.

Keywords
Τυχαία Θέματα