Συνέλαβαν τον δολοφόνο του κοσμηματοπώλη στην Λυκόβρυση

Δύο νεαροί Αλβανοί φαίνεται πως είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 35χρονου κοσμηματοπώλη και πρώην μπασκετμπολίστα, Γιώργου Αλεξόπουλου στο κοσμηματοπωλείο του στην Λυκόβρυση.

Η Αστυνομία συνέλαβε σύμφωνα με τις πληροφορίες συνέλαβε έναν αλβανικής καταγωγής 23χρονο άνδρα ενώ αναζητείται και άλλος ένας ομοεθνής του 26 ετών. Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι δύο Αλβανοί ηλικίας 23 και 24 ετών οι οποίοι φαίνεται πως διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία. Ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί σήμερα στον Τακτικό Ανακριτή.

Ήταν

31 Μαΐου 2011 όταν ο 35χρονος κοσμηματοπώλης και πρώην μπασκετμπολίστα Γιώργος Αλεξόπουλος έμελλε να αφήσει ορφανό ένα κοριτσάκι 17 μηνών. Οι δράστες συμφωνά με την αστυνομική έρευνα φορώντας κράνη μοτοσικλέτας και κρατώντας όπλα, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο του στην Λυκόβρυση και τον πυροβόλησαν εξ επαφής στο κεφάλι με ένα καλάσνικοφ προκειμένου να τον ληστέψουν.

Μετά την δολοφονία ανέβηκαν στις μοτοσικλέτες τους και κατευθυνθήκαν προς το Άλσος Συγγρού του Αμαρούσιου όπου εγκατέλειψαν τα κράνη και τις μηχανές που χρησιμοποίησαν. Έπειτα βρήκαν κρυψώνα το σπίτι ενός φίλου τους στη Νέα Μάκρη και τελικά διέφυγαν στην Αλβανία.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, με καταγωγή από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας ήταν πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κρήτης. Ο δολοφονηθείς φέρεται να είχε συγγενικούς δεσμούς με τον συνώνυμο του αθλητή του στίβου, αλλά και με τον πριν ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ Γιώργο Αλεξόπουλο.

Keywords
Αναζητήσεις
κοριτσακι λυκοβρυση, ενοπλη ληστεια σε χρυσοχοείο στη λυκοβρυση
Τυχαία Θέματα