Πρωτοσέλιδα: Μείωση σύνταξης σε ιδιοκτήτες ακινήτων!

09:08 7/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ναπολέων με παραισθήσεις»

Η εφημερίδα γράφει «σε μια σπαρταριστή συνέντευξη Τύπου, μακράς διαρκείας, ο (εκτός τόπου και χρόνου) Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο έκανε δηλώσεις σαν να κυβερνά αυτήν τη χώρα, αλλά έπαθε ολική αμνησία σχετικά με τα καυτά εσωκομματικά θέματα που ταλανίζουν το ΠΑΣΟΚ».

ΕΘΝΟΣ: «Στοίχημα και ψήφος εμπιστοσύνης»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «ορόσημο στην πορεία για τη σταδιακή αποδέσμευση από το Μνημόνιο

αποτελεί η επί θύραις έκδοση ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου. Τερματίζεται ο τετραετής αποκλεισμός από τις διεθνείς χρηματαγορές. Στόχος είναι να αντληθούν τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ. Εντονο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από τους μεγάλους επενδυτικούς οίκους».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ελπίδιος: Τα 3 βασίλεια πριν τον Αντίχριστο!!!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «νέο συγκλονιστικό κήρυγμα-μήνυμα του Γέροντα για τα μελλούμενα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύλληψη-σοκ δημοσιογράφου του "Ε.Τ." για έκφραση γνώμης!»

Η εφημερίδα γράφει «η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. με αυτόφωρη διαδικασία στόχευσε στη σύλληψη της δημοσιογράφου Δέσποινας Κονταράκη που εξέφρασε την άποψή της με άρθρο στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής". Η δημοσιογράφος, μόλις ενημερώθηκε ότι ασκήθηκε μήνυση εις βάρος της, συνέχισε την εργασία της στην εφημερίδα έως τη στιγμή που ήρθε το περιπολικό για τη σύλληψή της».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Μείωση σύνταξης σε ιδιοκτήτες ακινήτων!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «συντάξεις-ασανσέρ, κατά το μοντέλο της Αυστραλίας, επαναφέρουν στην κυβέρνηση τόσο τα τεχνικά κλιμάκια όσο και η τρόικα, που ζήτησε εσπευσμένα αλλαγή του ασφαλιστικού μοντέλου προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω η κρατική χρηματοδότηση ως ποσοστό του ΑΕΠ στο κομμάτι των συντάξεων».

ΕΣΤΙΑ: «Η δήλωσις Σώϋμπλε για τον Σύριζα. Τί θα συμβή σε περίπτωση εκλογής του».

Η εφημερίδα γράφει «Καί ο κ. Σώϋμπλε απήντησε: "τότε ο Σύριζα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα ίδια ερωτήματα με τα οποία βρέθηκε ο κ. Παπανδρέου. Αν επιθυμεί κανείς την παραμονή στην Ευρωζώνη, θα πρέπει να τηρεί τους κανόνες. Δεν θα ήθελα, όμως, να εμπλακώ σε εσωτερικές πολιτικές συζητήσεις για την Ελλάδα"».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Διέξοδος στις αγορές με κάθε κόστος»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «αδιάφορη για το υψηλό επιτόκιο που θα πληρώσει είναι η κυβέρνηση, καθώς βασική επιδίωξή της είναι τα προεκλογικά οφέλη. Στον βωμό των επικοινωνιακών παιχνιδιών, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα φορτώσουν τους πολίτες με τόκους ίσους με το "κοινωνικό μέρισμα" των 500 εκατ. ευρώ».

ΤΑ ΝΕΑ: «Τι αλλάζει σε αποσπάσεις και μεταθέσεις»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «πολύ μεγάλες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών για δασκάλους και καθηγητές ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας. Σχεδιάζεται να αρχίζουν νωρίτερα οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών και να ολοκληρώνονται πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο των κενών θέσεων εκπαιδευτικών με την έναρξη της σχολικής χρονιάς».

Kontranews: «Με 2 "βόμβες" πάει στη Βουλή»

Η εφημερίδα γράφει «δύο βόμβες μεγατόνων κουβαλάει μαζί του ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης για να μην συλληφθεί πριν δώσει στη δημοσιότητα το καυτό υλικό που αναμένεται να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο ετοιμόρροπο πολιτικό σκηνικό».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Το Χρηματιστήριο δείχνει τη βελτίωση του κλίματος»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «ξεκάθαρα και συγκεκριμένα είναι πλέον τα μηνύματα προσδοκιών για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας που αποτυπώνονται στο Χρηματιστήριο, καθώς για πρώτη φορά από το 2009 ξεκίνησε επισήμως η διαδικασία εισαγωγής εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χ.Α., έπειτα από πέντε «πέτρινα» χρόνια, ενώ ιδιαίτερα θετικής αποδοχής έχει τύχει από τους επαγγελματίες της αγοράς πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα κατηγορία διαπραγμάτευσης μετοχών ΣΤ.ΕΠ. (Στήριξης Επιχειρηματικότητας)».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα