Προφυλακίστηκαν οι απαγωγείς Καραμολέγκου – Μολδαβός: Μετάνιωσα, ήταν πολύ κύριος

Προφυλακίστηκαν οι δύο Μολδαβοί υπήκοοι που κατηγορούνται για την απαγωγή του Μανώλη Καραμολέγκου, με σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.Ο 37χρονος που πείστηκε από τον επιχειρηματία να παραδοθεί στις Αρχές, κατά τη διάρκεια της απολογίας του υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος της απαγωγής.

«Εγώ οργάνωσα το σχέδιο της απαγωγής. Είχα δει τον επιχειρηματία μία φορά έξω από το εργοστάσιο με το αυτοκίνητό του και κατάλαβα ότι είχε χρήματα. Αποφάσισα να σχεδιάσω την απαγωγή και ζήτησα τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων. Προσέλαβα τον 27χρονο συγκατηγορούμενό μου για οδηγό

και έναν ακόμα που ονομαζόταν Μοχάμεντ» είπε ο κατηγορούμενος.

Ο κατηγορούμενος Μολδαβός ανέφερε ότι ο Μανώλης Καραμολέγκος είναι «πολύ κύριος» και εξαιτίας του καλού του χαρακτήρα, ο ίδιος έχει μετανιώσει για την πράξη του και αυτός ήταν ο κύριος και βασικότερος λόγος που παραδόθηκε αυθημερόν.

«Νόμιζα ότι συνελήφθησαν οι συνεργοί μου, ότι δεν έβγαινε πουθενά όλο αυτό. Κατάλαβα ότι ο Μανόλης Καραμολέγκος είναι πολύ κύριος και το μετάνιωσα. Τον άφησα ελεύθερο και μου είπε να πάμε μαζί να παραδοθώ, για να μην κινδυνεύσω και έτσι τον ακολούθησα στο τμήμα» υποστήριξε στην απολογία του ο 37χρονος.

Όσον αφορά τον άλλο κατηγορούμενο, τον 27χρονο ομοεθνή του, υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν ήξερε για τα σχέδια του 37χρονου και απλά δέχτηκε να είναι οδηγός.

«Δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για απαγωγή. Μου είπε ο 37χρονος ότι ψάχνει κάποιον για οδηγό για μια δουλειά και πήγα μαζί του» φέρεται να είπε ο νεαρός Μολδαβός.

Επίσης, ο 37χρονος ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας κατάφερε να βγάλει τα καλώδια από το πορτ παγκάζ και έτσι χάλασε η πόρτα και δεν μπορούσαν να την ανοίξουν. Τελικά όμως τα κατάφεραν και μπήκε μαζί με τον επιχειρηματία στο πορτ παγκάζ για να τον επιτηρεί.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο τρίτος συνεργός είναι Μολδαβός και όχι αλβανικής καταγωγής ενώ συμπλήρωσε ότι έχει φύγει από την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα