Πως μπορεί να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός χωρίς ήττα στο Μόναχο

Ο Ολυμπιακός βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είναι δεδομένο πως η νίκη της Άρσεναλ επί της Μπάγερν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι».

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Ο όμιλος αυτός έχει μπλεχτεί τόσο πολύ που οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν, ακόμα και με μία εξαιρετική πορεία, ακόμα και με πορεία στην οποία θα γράψουν ιστορία, να μείνουν εκτός της επόμενης φάσης.

Υπάρχουν δύο τραγικά, για τους

Πειραιώτες, σενάρια που φυσικά απευχόμαστε να συμβούν. Επειδή όμως... πολλά έχουν δει τα μάτια μας, (όπως με προπονητή τον Βαλβέρδε που με 9 βαθμούς μείναμε εκτός της επόμενης φάσης) καλό θα είναι να βρίσκεται πάντα η ομάδα σε εγρήγορση.

Με αφορμή την ημέρα που γιορτάζεται παγκοσμίως το «Back to the future» κάνουμε κι εμείς μία .... επιστροφή στο μέλλον με σκοπό να χαμηλώσουμε τους τόνους. (και για να ... ξορκίσουμε το κακό το μάτι)...

Σενάριο 1 – Πως να μείνεις έξω με 10 βαθμούς και Χ στο Μόναχο

Επόμενη αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός κερδίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Καραϊσκάκη και η Άρσεναλ κερδίζει την Μπάγερν στο Μόναχο. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 9 βαθμούς, Άρσεναλ και Μπάγερν έχουν από 6, ενώ η Ντιναμό μένει στους 3.
5η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός φέρνει ισοπαλία στο Μόναχο και η Άρσεναλ νικάει στο Emirates την Ντιναμό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει μία ακόμα ιστορική επιτυχία, αφού μένουν αήττητοι σε τρία εκτός έδρας ματς. Φτάνουν τους 10 βαθμούς, η Αρσεναλ έχει 9 βαθμούς και η Μπάγερν 7 βαθμούς με την Ντιναμό να μένει και πάλι στους 3.
Τελευταία αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός χάνει από την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη και η Μπάγερν κερδίζει την Ντιναμό. Η Άρσεναλ φτάνει τους 12 βαθμούς και περνάει 1η από τον όμιλο. Ολυμπιακός και Μπάγερν ισοβαθμούν στην 2η θέση με 10 βαθμούς, αλλά την πρόκριση παίρνει η Μπάγερν αφού στα μεταξύ μας ματς έχει την υπεροχή.

Σενάριο 2 – Πως να μείνεις έξω με τρία διπλά στον όμιλο

Επόμενη αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός χάνει από την Ζάγκρεμπ και η Αρσεναλ κερδίζει την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο. Ολυμπιακός, Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό βρίσκονται να έχουν από 6 βαθμούς!
5η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός κερδίζει την Μπάγερν στο Μόναχο (με μικρότερο σκορ του 3-0, 4-1 κλπ) και η Άρσεναλ νικάει στην Ντιναμό στο Emirates. Ο Ολυμπιακός και η Αρσεναλ βρίσκονται στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς, η Μπάγερν έχει μείνει στους 6, όπως και η ομάδα του Ζάκγκρεμπ.
Τελευταία αγωνιστική: Οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν από την Άρσεναλ και η Μπάγερν κερδίζει την Ντιναμό. Η Άρσεναλ περνάει 1η από τον όμιλο με 12 βαθμούς και δεύτερη περνάει η Μπάγερν με 9 βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι», που επίσης έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς μένουν εκτός επόμενης φάσης...

Υ.Γ. Σε περίπτωση που ένα από τα δύο σενάρια βγουν αληθινά (φτου - φτου) θα υπάρξει ένας φόνος και μία αυτοκτονία. Τουλάχιστον.

The post Πως μπορεί να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός χωρίς ήττα στο Μόναχο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα