Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση των νέων συλλογών της Converse για την Άνοιξη 2016 [εικόνες]

Στις 17 Μαρτίου η Converse παρουσίασε τις νέες της συλλογές για Spring 2016 με ένα εκρηκτικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στον 3ο όροφο του καταστήματος Collective στο Ψυχικό, όπου και διατίθεται το brand ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Ο χώρος είχε διαμορφωθεί ειδικά για την εκδήλωση όπου τα key styles της Converse,

καθώς και οι ειδικές συνεργασίες του brand, όπως Converse by Missoni, Andy Warhol, Sex Pistols και John Varvatos παρουσιάστηκαν με δημιουργικό τρόπο και φωτισμό στους καλεσμένους και φίλους του.

Ειδική θέση στην παρουσίαση είχε το νέο ανανεωμένο μοντέλο της Converse All Star, Chuck II με την τεχνολογία της Nike Lunarlon που έχει έρθει στην παγκόσμια αγορά για να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερες απαιτήσεις των All Star fans.

Οι καλεσμένοι της Converse, celebrities, αντιπρόσωποι των media και άνθρωποι της μόδας κατέκλυσαν τον 3ο όροφο του Collective και είδαν από κοντά τα νέα μοντέλα που πρόκειται να διατεθούν στην ελληνική αγορά αυτή τη σεζόν.

Ανάμεσά τους ήταν: o Πάνος Μουζουράκης με τη Μαρία Σολωμού, ο Μύρωνας Στρατής, η Αντωνία Καλλιμούκου με τον Θοδωρή Μισόκαλο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, o Κώστας Βογιατζής, ο Μάνος Ιωάννου, ο Steve Milatos και ο Νίκος Αναδιώτης, ο Άλεξ Κάβδας και η Λάουρα Νάργες, τους οποίους «έντυσε» το Collective με τα brands του και φυσικά με All Stars!

Στη διάρκεια του event το συγκρότημα The Noise Figures, που έπαιξε live στην εκδήλωση, γέμισε το χώρο με τους rock ήχους των τραγουδιών τους, ενώ το φωτογραφικό activation που είχε σχεδιαστεί ειδικά για την Converse, ενθουσίασε τους καλεσμένους δημιουργώντας εντυπωσιακά momentous με γιγάντια All Stars!

Δροσερά cocktails και snack bags προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους, ενώ όλοι απεχώρησαν με καινούργια All Stars, το giveaway gift της εκδήλωσης. Η Converse αποτελεί ένα iconic brand εδώ και 100 χρόνια, σύμβολο της rock μουσικής και της τέχνης και είναι έτοιμη για ακόμα περισσότερες προκλήσεις.

Οι συλλογές sneakers της Converse διατίθενται στα καταστήματα Collective, Kix και άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

O Όμιλος FF Group είναι μια ηγετική δύναμη στον κόσμο της μόδας που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, την Folli Follie και την Links of London. Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα και τα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores, Collective και Kix.

1 από 37 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μάρκες όπως Ermenegildo Zegna, UGG Australia, Juicy Couture, Ted Baker, Vilebrequin, Guess Jeans, Scotch & Soda, Calvin Klein Jeans, Nike, Converse, Franklin & Marshall, G-Star RAW, Samsonite και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, ενώ ο Όμιλος διαθέτει την αποκλειστική διανομή της Juicy Couture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο.

Η δραστηριοποίηση του Ομίλου FF Group στον κλάδο Beauty & Cosmetics είναι σημαντική και αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των παγκοσμίου φήμης μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της Procter & Gamble Prestige (Dolce&Gabbana, Gucci, Escada κ.ά) και των προϊόντων Shiseido για Ελλάδα και Κύπρο. Στις αρχές του 2016, ο Όμιλος επιτυγχάνει την είσοδο στο κανάλι καλλυντικών ευρείας διανομής, μέσω της αποκλειστικής εκπροσώπησης και διανομής των προϊόντων μακιγιάζ Max Factor στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, ο Όμιλος διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών όπως: Molton Brown, Annick Goutal κ.α., στην beauty & lifestyle boutique, Heaven on Earth.

Ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.

Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 980 σημεία πώλησης και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα ανά τον κόσμο.

The post Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση των νέων συλλογών της Converse για την Άνοιξη 2016 [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα