Πατέρας άφηνε έρμαιο στις ορέξεις ηλικιωμένων τα κορίτσια του…έναντι 5 ευρώ!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας πα-τέρας ο οποίος ξυλοκοπούσε τα ανήλικα παιδιά του, τα έβαζε να επαιτούν και μάλιστα εξέδιδε τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια του-ηλικίας 12 και 14 χρόνων- έναντι αμοιβής!

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν το 14χρονο κορίτσι μην αντέχοντας πια έφτασε σε αστυνομική τμήμα της Κάτω Αχαϊας και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς τα βασανιστήρια της.

Οι αστυνομικοί πήραν το παιδί και το συνόδευσαν στο σπίτι του για να εντοπίσουν τον πατέρα και τότε έκπληκτοι μόλις έφτασαν

εκεί είδαν τον πατέρα να επιτίθεται στο παιδί και να το ξυλοκοπεί ακόμη και μπροστά στα μάτια τους. Άμεσα τον ακινητοποίησησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης και τις καταγγελίες ο συλληφθείς πατέρας εξωθούσε με ξύλο και απειλές στην πορνεία τις δυο ανήλικες αντί του ποσού των πέντε ευρώ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ανάγκαζε τα τρία άλλα παιδιά του, δύο αγόρια 6 και 8 και ένα κοριτσάκι 7 χρόνων να επαιτούν στα σούπερ μάρκετ της περιοχής και τα χτυπούσε αλύπητα όταν του έφερναν χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα