Ολυμπιακός: Καπίνο αν φύγει ο Ρομπέρτο

Στον Ολυμπιακό έχουν plan b σε περίπτωση που ο Ρομπέρτο αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ο αντικαταστάτης του Ισπανού στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Στέφανος Καπίνο. «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Μιραλάς...

Ο Ρομπέρτο απασχολεί αρκετές ομάδες από την Ευρώπη, όπως την Βαλένθια,

την Ίντερ, την Βιγιαρεάλ και τη Ρόμα και στον Ολυμπιακό έχουν κάνει ήδη μια προεργασία και έχουν stand by τον αντικαταστάτη του Ισπανού πορτιέρο, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν της Μάιντς, Στέφανος Καπίνο.

Μιραλάς: «Θέλω να γυρίσω»

Ο Κέβιν Μιραλάς, μίλησε στην εφημερίδα «Real News», όπου και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό κα στην φημολογούμενη επιστροφή του στον Πειραιά. «Το πιο σημαντικό για μένα είναι η οικογένειά μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένη και η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου περνάει καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ένα δεύτερο σπίτι, μια οικογένεια για μένα. Βεβαίως, έχω συμβόλαιο με την Έβερτον και όποια ομάδα με θελήσει πρέπει να μιλήσει μαζί της. Θέλω σίγουρα να γυρίσω μια μέρα. Δεν ξέρω όμως αν αυτή η μέρα βρίσκεται σ΄ αυτό το καλοκαίρι ή σε κάποιο από τα επόμενα», ανάφερε χαρακτηριστικά.

The post Ολυμπιακός: Καπίνο αν φύγει ο Ρομπέρτο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα