Όλα για το “Girl With the Dragon Tattoo” (vid)

Η ταινία που έχει προκαλέσει τόσο ντόρο βγαίνει απόψε (Πέμπτη, 12/01) στις αίθουσες. Για αυτό δες αυτό το video για να πάρεις μια πρώτη -σκοτεινή- γεύση.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Πριν περάσω στο θέμα, θα το πω το κόλλημά μου. Είμαι πάντα πολύ επιφυλακτικός με τα remake ταινιών – ιδιαίτερα όταν αυτά προέρχονται από το Hollywood. Έτσι, επειδή είχα δει πριν από 2 χρόνια την original version, τη Σουηδική,

του “Girl With the Dragon Tattoo” (την οποία και λατρεύω), όταν άκουσα ότι θα βγει και η US version λίγο τσίνησα. Αλλά όσο περνάει ο καιρός μάλλον με ψήνει όλο και περισσότερο να την δω.

Βλέπεις τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Fincher -δικά του είναι τα “Seven”, “Fight Club”, “Social Network”, πόσο χάλια μπορεί να τα πάει τώρα δηλαδή;-, το girl υποδύεται η Rooney Mara (μια ψυχή μου έλεγε χθες ότι θα γράψει ιστορία στην μεγάλη οθόνη), ενώ εκεί που με έψησε 100% είναι όταν είδα το παρακάτω video.

Αυτά είναι τα opening credits της ταινίας, τα οποία μοιάζουν με mini-movie και σε βάζουν σε ένα σκοτεινό κλίμα. Αυτά. (Τι; Δεν είπα τίποτα για τον Daniel Graig; Ναι, το ξέρω…)

Διαβάστε ακόμα:

* Bond’s άπαντα

* Trailer για… Oscar (vid)

* Η μάχη των… James Bond (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα