Οι πολυαναμενόμενες απαντήσεις του Μιωνή στα χέρια της προανακριτικής

21:47 5/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο ισραηλινός επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο λογαριασμό των 550 εκ. ευρώ, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν γνωρίζει κανέναν πολιτικό, στις γραπτές απαντήσεις του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Μιωνής, απαντώντας στα ερωτήματα που του είχαν θέσει μέλη της Προανακριτικής, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιώργο Παπανδρέου

και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ούτε συναντήθηκε ποτέ μαζί τους.

Παράλληλα, κάνει λόγο για μεγάλη κατασυκοφάντηση.

Ο ισραηλινός επιχειρηματίας εξηγεί αναλυτικά τις δραστηριότητες της εταιρείας του, ενώ στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι ενεπλάκη το όνομα του απαντά: «Είναι κυρίως συνδυασμός απίστευτης ασχετοσύνης και προχειροδουλειάς. Τα στοιχεία ερμηνεύτηκαν λάθος για αυτό και η εμπλοκή μου. Όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα, για τη Μαρία Παντελή, για τον Σταύρο Παπασταύρου, για συνεργάτες μου, για την εταιρεία, είναι άρες μάρες κουκουνάρες».

Για τον κ. Παπασταύρου, ο κ. Μιωνής αναφέρει, επίσης, ότι ήταν φίλοι και συμφοιτητές και τον έβαλε συνδικαιούχο σε διάφορους λογαριασμούς του, τότε που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας σε περίπτωση που του συμβεί κάτι.

Στην Προανακριτική καταθέτει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Ηλίας Πλασκοβίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα