Οι 10 φορές που η Κιμ Καρντάσιαν «έσπασε» το Internet με τις ολόγυμνες φωτογραφίες της [εικόνες]

Οι γυμνές της φωτογραφίες; Πολλές; Τα σχόλια στα social media; Εκατομμύρια. Φαίνεται όμως πως η Κιμ Καρντάσιαν δεν πτοείται και φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να «τροφοδοτεί» τους λογαριασμούς της με άκρως προκλητικές πόζες που σε χρόνο-ρεκόρ γίνονται viral!

Με τα οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο και με το στήθος της μονίμως σε κοινή θέα, η διασημότερη εκ των Καρντάσιαν καταφέρνει να προκαλεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χολιγουντιανή περσόνα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν σίγουρα θα ξυπνήσουν πολλές μνήμες…

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

«#NoFilter» ήταν το μόνο που έγραψε μαζί με αυτήν την φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνοντας την σιλουέτα της τον Οκτώβριο του 2013, μόλις δύο μήνες αφότου γέννησε την πρώτη της κόρη, Νορθ Γουέστ.

Τον Μάρτιο του 2014, η Κιμ προκάλεσε πάλι με αυτήν την φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με σέξι μαύρο μπικίνι το οποίο «έκλεψε» από την μικρότερη αδελφή της, Κάιλι Τζένερ.

«Αφήστε με να κοιμηθώ», έγραψε με αυτήν την φωτογραφία που δημοσίευσε τον Αύγουστο του 2014 στην οποία επιδεικνύει για μία ακόμη φορά το πιο διάσημο χαρακτηριστικό της…

Το αστέρι των τηλεριάλιτι έβαλε φωτιά στα κοινωνικά δίκτυα τον Σεπτέμβριο του 2014 με αυτή τη γυμνή φωτογράφιση για το περιοδικό GQ.

Πώς να ξεχάσει κανείς τον «σεισμό» στο ίντερνετ με αυτές τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το Paper Magazine τον Νοέμβριο του 2014!

Τον Ιούλιο του 2015, η Κιμ μοιράστηκε με τους ακολούθους της αυτές τις φωτογραφίες που είχε βγάλει τον Νοέμβριο του 2010 για το περιοδικό W.

Με μεγάλη υπερηφάνεια τον Αύγουστο του 2015 η Κιμ μας έδειξε την δεύτερη εγκυμοσύνη της όπως την γέννησε η μητέρα της! Και φυσικά η φωτογραφία έγινε αμέσως viral.

Μία μέρα μετά κατά την διάρκεια των οικογενειακών διακοπών της στο St. Barts, η Κιμ δημοσίευσε αυτήν την selfie δείχνοντας το στήθος της που μεγάλωσε λόγω της εγκυμοσύνης.

Την 1η Δεκεμβρίου του 2015 η Κιμ δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε ακριβώς πριν μείνει έγκυος στην Saint West. Για μία ακόμη φορά η Κιμ ποζάρει χωρίς ρούχα και το η θερμοκρασία στο ίντερνετ ανεβαίνει επικίνδυνα!

Όπως αρμόζει σε μία Καρντάσιαν, η Κιμ μπήκε στα στόματα και τις οθόνες όλων τον Μάρτιο του 2016 όταν πόσταρε αυτήν την φωτογραφία όπου ποζάρει γυμνή δείχνοντας την λεπτή φιγούρα της . Ωστόσο, η ίδια διευκρίνισε πως η φωτογραφία είναι τραβηγμένη ένα χρόνο πριν όταν η ίδια ήταν πιο λεπτή κατά 11 κιλά…

The post Οι 10 φορές που η Κιμ Καρντάσιαν «έσπασε» το Internet με τις ολόγυμνες φωτογραφίες της [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα