Ο Μάρκος Σεφερλής έφερε όλο το Δελφινάριο στο Πρωινό mou

Μετά από αρκετές αρνήσεις και ψάξιμο για τους συνεργάτες του Μάρκου Σεφερλή στο πρωινό είχαμε την οριστική κατάληξη με τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν να είναι τέσσερα συν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που δεν θα βγαίνει καθημερινά, ούτε θα είναι παρών στο πλατό.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική ιστοσελίδα Zappit.gr εκτός από την Έλενα Τσαβαλιά που θα είναι συμπαρουσιάστρια, ο Στέλιος Κρητικός θα είναι ο τρίτος από το Δελφινάριο που εδώ και καιρό ξέραμε ότι είναι δεδομένος. Μάλιστα, σε συνέντευξη του

στο περιοδικό ΟΚ δηλώνει ευτυχής για την εμπιστοσύνη του Σεφερλή και πιστεύει ότι θα βγει νικητής απέναντι στους Λιάγκα-Σκορδά.

Ο Στέλιος Κρητικός συνεργάζεται με τον κωμικό 3 χρόνια, αλλά σε κάθε θεατρικό ο ρόλος του είναι να δείχνει τους κοιλιακούς του και τίποτα παραπάνω. Το καρέ Δελφιναρίου συμπληρώνει ο Στέλιος Παπαδόπουλος, που γράφει τα κείμενα μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο. Θέλουμε δεν θέλουμε κάθε μέρα θα έχουμε επιθεώρηση.

Η Δέσποινα Καμπούρη συμφώνησε να βρίσκεται κι εκείνη με την σειρά της στο πάνελ ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα έχει αυτόν τον ρόλο που γνωρίζαμε εδώ και μέρες και θα κάνει 2-3 βίντεο την εβδομάδα. Το ίδιο ισχύει και για το Χρήστο Νέζο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ο Μάρκος Σεφερλής έφερε όλο το Δελφινάριο στο Πρωινό mou appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
συνεργατες σεφερλη στο πρωινο
Τυχαία Θέματα