Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει από τη φυλακή

Επτά μήνες περίπου μετά τη φυλάκισή του, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογείται και αποκαλύπτει τα λάθη του.

Περίπου επτά μήνες μετά τη φυλάκισή του, ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγει τη καρδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος» και μίλησε για τη ζωή του τώρα, τα λάθη που έκανε και την οικονομική του κατάσταση. 

Για τα λάθη του: «Με βρίσκω

ακατάλληλο στα επιχειρηματικά θέματα. Τα οικονομικά τα είχα εμπιστευτεί σε άλλους, που αποδείχθηκαν το ίδιο άχρηστοι με εμένα και δυστυχώς απατεώνες. Με κατάκλεψαν».

Για τη παλιά ζωή του: «Υπήρξε εντυπωσιακός βίος. Με πρωτότυπες φωτογραφήσεις, επιδείξεις, θεάματα. Ήταν εντυπωσιακή η δουλειά μου. Συνακόλουθα εντυπωσιακή ήταν και η ζωή μου. Εγώ αισθάνομαι γαλήνιος και οι επικριτές μου πάντα θα με ζηλεύουν».

Για το τι θα άλλαζε αν μπορούσε: «Τα στελέχη που εμπιστεύτηκα. Τους παχυλούς μισθούς που έδινα σε όποιον δούλευε για μένα».

Για τις μέρες του στη φυλακή: «Σκέφτομαι: είχα φίλους πριν; Μάλλον μόνο γνωστούς είχα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Γενικά στη φυλακή δεν είμαι απρόσιτος. Είμαι κανονικός άνθρωπος. Έχω κάνει, λοιπόν, νέες γνωριμίες και εδώ που είμαι σήμερα».

Για την τωρινή οικονομική του κατάσταση: «Είμαι ένας φτωχός άνθρωπος. Και όλη μου η ακίνητη περιουσία έχει προσφερθεί στο Δημόσιο για να καλυφθούν τα χρέη προς αυτό. Δεν έχω δεκάρα τσακιστή και πουθενά».

Keywords
Αναζητήσεις
γνωριμιες γαβαλα στη φυλακη
Τυχαία Θέματα