Ο Κασιδιάρης, η Βούλα και το πλυντήριο!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε ότι στα 31 του ζει ακόμα με τους γονείς του και σχολίασε την συνέντευξη του Λευτέρη Χαχαμίδη για ερωτικό τρίγωνο με τη Βούλα Παπαχρήστου.

«Είναι δική μου επιλογή να μένω με τους γονείς μου. Επειδή είναι πολύ βαρύ το προσωπικό μου πρόγραμμα, δεν μπορώ να ικανοποιήσω βασικές μου ανάγκες, δηλαδή να μαγειρέψω για μένα ή να βάλω ένα πλυντήριο.

Τα έκανα την περίοδο του στρατού, δεν τα ξανακάνω τώρα», εξομολογήθηκε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε μια διαφορετική από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει εμφάνιση στην τηλεόραση.

Στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτης μίλησε για την οικογένειά του («Οι γονείς μου έχουν δει την υπόθεση Χρυσή Αυγή ενδεχομένως πιο ζεστά και από μένα και μου κάνουν κριτική σε καθημερινή βάση. Άλλες με συγχαίρουν άλλες μου λένε ότι δεν ήμουν σωστός και πρέπει να διορθώσω τη συμπεριφορά μου») αλλά και την προοπτική του γάμου («Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι πως το κράτος έχει περιθωριοποιήσει τη μητρότητα. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου αλλά οπωσδήποτε θέλω να κάνω οικογένεια. Όλοι οι Έλληνες πρέπει. Και μάλιστα πολυμελή».

Δεν απέφυγε μάλιστα να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που επιμένουν ότι έχει σχέση με την Βούλα Παπαχρήστου. «Δεν τα γνωρίζω και τα προσωπικά τα δικά μου δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Εγώ είμαι εκπρόσωπος Τύπου κόμματος και εκφράζει τις πολιτικές του θέσεις», είπε και απάντησε σε ερώτηση για τη σχέση του με τη Λιάνα Καννέλη μετά το χαστούκι πυ της έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Νομίζω δεν έχουμε συναντηθεί στη Βουλή με την κα Κανέλλη από εκείνο το επεισόδιο στον αέρα. Δεν γνωρίζω αν το απέφυγε κάποιος. Νομίζω ότι περιττολογούμε όταν συζητάμε τέτοια θέματα ενώ τα προβλήματα της χώρας είναι τόσο σοβαρά».

Αναφέρθηκε επίσης στον Λάκη Λαζόπουλο επαναλαμβάνοντας πως «Στη Χρυσή Αυγή, δεν αλλάζουμε τις απόψεις μας ούτε κάνουμε κωλοτούμπες. Είχα πει για τον κ. Λαζόπουλο, ότι παίρνει τόσο μεγάλο μισθό που αν ήταν αυτό που παρουσιάζει, ότι ενδιαφέρεται για το λαό και είναι πραγματικός αντιρατσιστής, θα είχε διαθέσει ένα μικρό ποσό για τους αναξιοπαθούντες μετανάστες».

Το βίντεο από την Μεσημεριανή Μελέτη:

Keywords
Τυχαία Θέματα