Ο διχασμός της οικογένειας Μητσοτάκη – Σε άλλο μήκος κύματος Κυριάκος και Ντόρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όλο και πιο συχνά ερωτάται αναφορικά με το αν τον στηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη στην απόφασή του να είναι υποψήφιος. Μάλιστα, σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη προέβη στην αποκάλυψη πως ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα είναι εις εκ των 50 που θα υπογράψουν την υποψηφιότητά του.

Τι συμβαίνει όμως με την Ντόρα Μπακογιάννη; Ευρισκόμενη στη Βιβλιοθήκη του Κολωνακίου, το μεσημέρι

της Πέμπτης, η κυρία Μπακογιάννη εμφανίστηκε διατεθειμένη να μην κατέβει υποψήφια, σε περίπτωση που και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφασίσει να συμμετάσχει στην κούρσα για την προεδρία της ΝΔ. Και όχι μόνο αυτό, η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε και την στήριξή της στον πρόεδρο της ΝΔ, σε περίπτωση που το αποφασίσει.

Και αν τελικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν κατέβει; Τότε όλα είναι ανοιχτά. Άλλωστε, συνεργάτες της πρώην υπουργού υπογραμμίζουν πως η κυρία Μπακογιάννη δεν επρόκειτο ποτέ να προκαλέσει τον κύριο Μεϊμαράκη για την ηγεσία, από τη στιγμή όμως που μόνος του άνοιξε το ζήτημα, τότε δεν τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης. Βεβαίως, όπως προαναφέρθηκε, αν είναι υποψήφιος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τότε όλα αλλάζουν…

The post Ο διχασμός της οικογένειας Μητσοτάκη – Σε άλλο μήκος κύματος Κυριάκος και Ντόρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα