Ο ασκητής Θηβαίος προτείνει στους Έλληνες νηστεία με παξιμάδια, ελίτσες και ντομάτα

Παραφράζοντας το… καλύτερα να μασάς, στον Χρήστο Θηβαίο συγκεκριμένα θα συστήναμε το «καλύτερα να τραγουδάς». Πάνω που είχε αρχίζει να καταλαγιάζει ο σάλος που είχαν προκαλέσει οι… κοινωνικές αναλύσεις του και η προσβολή της ραδιοφωνικής παραγωγού Δέσποινας Αυγερίδου, διατυμπάνισε ξανά τη δική του, ξεχωριστή, οπτική περί ανάγκης για λιτό βίο, ξεσηκώνοντας νέο κύμα αντιδράσεων.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Ant1, ο γνωστός τραγουδοποιός θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη συνέντευξη του στο σταθμό FM 100

της Θεσσαλονίκης, αντ’ αυτού όμως πρότεινε, εμμέσως πλην σαφώς, στην ελληνική οικογένεια να καθιερώσει κάποιες μέρες… νηστείας μέσα στην εβδομάδα.

«Έδωσα απλά μια συνέντευξη στην οποία μίλησα πολύ ειλικρινά όπως θα μιλούσα σε μια παρέα με φίλους μου, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και τσαλακώνω την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια», είπε, προτού κληθεί να σχολιάσει την επίμαχη ατάκα, σύμφωνα με την οποία «η οικογένεια μου θα μπορούσε να ζήσει με 5 ή 15 ευρώ την ημέρα».

Και τότε ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του, ρίχνοντας το ημερήσιο κόστος στα… 3 με 5 ευρώ. «Μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μια ντομάτα. Δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα. Μην τρελαθούμε», είπε ο λιτοδίαιτος Θηβαίος, που σε μια άλλη ζωή του πρέπει να ήταν ασκητής. Σε αυτήν πάντως όχι…

The post Ο ασκητής Θηβαίος προτείνει στους Έλληνες νηστεία με παξιμάδια, ελίτσες και ντομάτα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα