Ο Αργύρης Αγγέλου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά η Google δεν αφαίρεσε τη λέξη «γκέι»

Ο Αργύρης Αγγέλου ξεκίνησε έναν αγώνα το καλοκαίρι που μας πέρασε κατά της Google γιατί λέει όταν γκούγκλαρε κάποιος το όνομα του έβγαινε και η λέξη γκέι δίπλα. Και αυτό τον ενοχλούσε. Αφού πρώτα απευθύνθηκε στο τεχνικό τμήμα της Google και εισέπραξε την αρνητική απάντηση, έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην εταιρεία

για να διορθωθεί αυτό το λάθος κατ΄ εκείνον. Και αφού έκανε όλον αυτό τον αγώνα και κέρδισε τα ασφαλιστικά τι κατάφερε; Κατέληξε πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα.

Ένα μέρος της αίτησης του λέει: «Στην ιστοσελίδα www.google.com ή www.google.gr, η τοποθέτηση του ονοματεπωνύμου του Αργύρη Αγγέλου έχει ως πρώτο αυτόματο αποτέλεσμα την αναγραφή της λέξης «γκέι» δίπλα στο όνομά του. Δηλαδή, η πρώτη πληροφορία που λαμβάνει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας όταν πληκτρολογήσει το ονοματεπώνυμο αυτό στη μηχανή αναζήτησης είναι ότι ο Αργύρης Αγγέλου είναι ομοφυλόφιλος.

Η λέξη «γκέι» εμφανίζεται αυτοματοποιημένα με μόνη την αναγραφή του ονόματος του αιτούντος στο παράθυρο αναζήτησης της ιστοσελίδας, χωρίς δηλαδή να τοποθετήσει τη λέξη «γκέι» ο επισκέπτης του Διαδικτύου που αναζητά πληροφορίες για τον αιτούντα».

Μέσα στην αίτηση του ο ηθοποιός ανέφερε επιπλέον ότι ήθελε να μην βγαίνουν πρώτα θέματα στην αναζήτηση αυτά που μιλούσαν για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και τις προτιμήσεις του. Αν κάνει ένα Google Search ο ίδιος τώρα, θα δει ότι πάλι τα πρώτα θέματα είναι αυτά που αναφέρουν την είδηση των ασφαλιστικών, αλλά με τη λέξη γκέι σε περίοπτη θέση στους τίτλους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Ο Αργύρης Αγγέλου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά η Google δεν αφαίρεσε τη λέξη «γκέι» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα