Ο PSY επέστρεψε και είναι πολύ χειρότερος από το Gangnam Style [βίντεο]

Ήταν πριν από τρία χρόνια όταν αρχίσαμε να χορεύουμε σαν κατσίκια με τα πόδια λυγισμένα και τα χέρια σταυρωτά, λες και κάνουμε ιππασία χωρίς όμως να έχουμε άλογο.

Το Opa Gangnam Style ακουγόταν σε κάθε κλαμπ που σεβόταν τον εαυτό του και έκανε την αρχή για μια σειρά από χορευτικά που έγιναν viral. Μάλιστα ήταν και το πρώτο βίντεο στο Youtube που έπιασε ο ένα δισεκατομμύριο views.

Ο

τρελο-Κορεάτης PSY γεύτηκε την επιτυχία με ένα τραγούδι, έβγαλε ένα σκασμό λεφτά και περίμενε να κάτσει λίγο η σκόνη της επιτυχίας για να επανέλθει. Και το κάνει με κάτι πολύ χειρότερο. Το Daddy είναι ένα μείγμα Αγγλοκορεάτικων, με ένα βίντεο κλιπ που έχει κάνει μέσα σε μία μέρα πάνω από 3.5 εκατομμύρια views, όπου ο PSY συμμετέχει μόνο με το πρόσωπο του, αφού έχει κολλήσει στα σώματα όσων συμμετέχουν (παιδιών, μεγάλων, σκυλιών κτλ) τη μούρη του. Φανταστείτε αυτό το πρόσωπο σε ένα σώμα 7χρονου παιδιού; Θρίλερ.

Εκτός του ότι τα κορεατοκινέζικα πρέπει να είναι η χειρότερη γλώσσα που υπάρχει στον πλανήτη και την ακούς σαν σειρήνα στο κεφάλι σου, ο PSY προκαλεί πληγές στα μάτια και τ' αυτιά μας και μας έχει κάνει να τρέμουμε για κάθε επόμενο τραγούδι. Αν δείτε το βίντεο υποθέστε ότι στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχε το σήμα Ακατάλληλο Για Ανηλίκους.

The post Ο PSY επέστρεψε και είναι πολύ χειρότερος από το Gangnam Style [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα