Νύχτα τρόμου για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο – Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα στο Γκάζι και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο αγαπημένος ηθοποιός βρισκόταν έξω από γνωστό εστιατόριο όπου είχε πάει για φαγητό με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε επάνω του, τον τίναξε στον αέρα και έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα, αδιαφορώντας για την κατάσταση του θύματος.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ

και μέσα σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο τον μετέφερε σε νοσοκομείο της Νίκαιας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα τραύματα ήταν επιφανειακά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ο ίδιος όμως

«Με χτύπησε αυτοκίνητο που με εκσφενδόνισε τρία μέτρα στον αέρα και με πέταξε στα κάγκελα του διαζώματος. Πονούσα φρικτά στη μέση και ήμουν γεμάτος μώλωπες. Πρόκειται για έναν ασυνείδητο οδηγό που με εγκατέλειψε. Ζω από ένα θαύμα», δήλωσε ο ίδιος στην Espresso, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος μάρτυρες μπόρεσε να συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Νύχτα τρόμου για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο – Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα