Νέο πρωινό, μεσημεριανό και… Ελληνοφρένεια θέλουν στον Alpha

Ούτε το καλοκαίρι φαίνεται πως θα ξεκουραστούν οι επιτελείς του Alpha, που θέλουν να «σερβίρουν φρέσκο πρόγραμμα» στους τηλεθεατές.

Έτσι, ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση για μια πρωινή, ενημερωτική εκπομπή, αφού φαίνεται πως το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο με πολιτικές εξελίξεις. Την παρουσίαση θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης.

Παράλληλα,

με εντατικούς ρυθμούς προχωράει και ο σχεδιασμός του μεσημεριανού που ετοιμάζει το κανάλι της Κάντζας, με παρουσιαστή τον Παύλο Σταματόπουλο και παρέα στελεχωμένη είτε από τα δοκιμαστικά που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα πρόσωπα με τηλεοπτική εμπειρία, όπως ο Γιώργος Δασκάλου, η Λάουρα Νάργιες, η Ελένη Τσολάκη, είτε από το casting που έκανε ο σταθμός, αναζητώντας «φρέσκα» πρόσωπα.

Τέλος, διακαής πόθος για τους επιτελείς του σταθμού φαίνεται να αποτελεί η Ελληνοφρένεια, που από τη στιγμή που η ομάδα που την αποτελούν, έφυγε από το Νέο Φάληρο, έχει μείνει μόνο με τη ραδιοφωνική εκπομπή.

Γνωρίζοντας πως στο Star ενδυναμώνουν το ενημερωτικό τους προφίλ με σημαντικές περιγραφές, στον Alpha ψάχνουν για μια εκπομπή που θα δίνει ένα καλό lead in για το κεντρικό δελτίο που θα εξακολουθεί να παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα