Νεκρή η νοσοκόμα της Κέιτ-Φήμες ότι αυτοκτόνησε

Νεκρή βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κεντρικό Λονδίνο, η νοσοκόμα που είχε λάβει το τηλεφώνημα-φάρσα δυο Αυστραλιανών παραγωγών οι οποίοι κάλεσαν στο νοσοκομείο King Edward VII, μιμούμενοι τις φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου, ώστε να ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Κέιτ Μίντλετον.

Η Γιακίνθα Σαλντάνα, μητέρα δυο παιδιών, εντοπίστηκε αναίσθητη σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα κοντά στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ στο σπίτι έφτασαν εσπευσμένα δύο ασθενοφόρα όμως οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο, μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Η άτυχη νοσοκόμα, έχοντας πειστεί ότι μιλάει με την βασίλισσα Ελισάβετ, προώθησε το τηλέφωνο των δυο Αυστραλιανών παραγωγών του ραδιοφώνου, που μιμήθηκαν την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο, ώστε να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Κέιτ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο, καθώς υπέφερε από πρωϊνές ναυτίες.

Ωστόσο ανταποκριτής του ΒΒC σημείωσε νωρίτερα πως δεν πρόκειται για τη νοσοκόμα που δέχθηκε το τηλεφώνημα αλλά για εκείνη που το προώθησε στη διοίκηση του νοσοκομείου. «Η Γιακίνθα εργάστηκε στο νοσοκομείο King Edward VII για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Ήταν εξαιρετική νοσοκόμα, σεβαστή και δημοφιλής μεταξύ των συναδέλφων της» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

Την βαθιά τους θλίψη για το συμβάν εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ. «Οι Υψηλότητές τους δέχθηκαν την εξαιρετική περιποίηση όλων στο νοσοκομείο King Edward VII και οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια της Τζασίντα Σαλντάνχα, τους φίλους και τους συναδέλφους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η οικογένειά, ο σύζυγος και τα δυο παιδιά της νοσοκόμας έχουν ενημερωθεί, ενώ σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι της στο νοσοκομείο. Η είδηση της φάρσας έκανε το γύρο του κόσμου και το νοσοκομείο την είχε αποκαλέσει θλιβερό περιστατικό, υποσχόμενο παράλληλα ότι θα αναθεωρήσει προς το αυστηρότερο το τηλεφωνικό πρωτόκολλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα