Νέα μόδα στο διαδίκτυο – Βγάλε βίντεο τον οργασμό σου και βγάλε λεφτά εσαεί από αυτό [εικόνες]

Μια ιστοσελίδα σκέφτηκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να βγάλει λεφτά και δημιούργησε το Youporn του οργασμού, δηλαδή μια στήλη που καλεί ανθρώπους να βγάλουν βίντεο το πρόσωπο τους τη στιγμή της απόλυτης κορύφωσης και να το αναρτήσουν. Κι αυτό δεν θα το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους αλλά θα βγάζουν και λεφτά.

Το Beautiful Agony είναι η απόδειξη ότι το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να βρει χίλιους και έναν τρόπους για να βγάλει λεφτά. Το 2003 μερικοί φίλοι έφτιαξαν την ιστοσελίδα και ανέβασαν βίντεο με τους οργασμούς τους. Η δημοτικότητα όμως της ιστοσελίδας αυξανόταν ραγδαία και ξαφνικά μπήκε και η συνδρομή στα βίντεο.

Η ιδέα ξεκίνησε όταν μια ομάδα ανθρώπων συνειδητοποίησε πόσο ψεύτικο φαινόταν στις ταινίες πόρνο το όλο στήσιμο, οι αντιδράσεις, ο οργασμός και ότι δεν τους ενέπνεε να αυνανιστούν. Έφτιαξαν λοιπόν αυτή την διαδικτυακή γωνιά, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο και κυρίως γυναίκες μας αποκαλύπτονται. Τις περισσότερες φορές, σημειώνει η Λόρεν Όλνι, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη, πρόκειται για αυνανισμό, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις σεξ, όπως και ταυτόχρονου αυνανισμού μεταξύ δύο ή και παραπάνω ατόμων.1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα