Μιχαλολιάκος και Ζαρούλια με τα μαγιό τους κάνουν βουτιές στην λίμνη της Βουλιαγμένης [εικόνες]

Στην λίμνη της Βουλιαγμένης απαθανατίστηκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με την σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, να περνά στιγμές χαλάρωσης κάνοντας ξέγμοιαστες βουτιές.

Πρόκειται για μία συνήθεια του ηγετικού ζεύγους της Χρυσής Αυγής η οποία γινόταν τακτικά μέχρι ο γενικός γραμματέας του εθνικιστικού κόμματος να συλληφθεί από την Αστυνομία και να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Το ζεύγος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το vimaonline.gr συνοδευόταν και από την προσωπική του φρουρά ενώ είχε και συζητήσεις με λουόμενους οι οποίοι εξέφραζαν σε ορισμένες περιπτώσεις την υποστήριξή τους στην Χρυσή Αυγή.

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για την τελευταία τους επίσκεψη στην λίμνη της Βουλιαγμένης πριν ο μπαράζ συλλήψεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής το οποίο κάνει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να αισθάνεται την ανάγκη να αποτυπώσει όλα όσα ζει και αισθάνεται σε χαρτί. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής ετοιμάζει βιβλίο και για αυτόν τον λόγο έχει ζητήσει από τους υπεύθυνους των φυλακών να τον προμηθεύσουν με γραφική ύλη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα