Λαχταριστά & πανεύκολα! Συνταγή για σάντουιτς με κοτόπουλο

Για τις καλοκαιρινές μέρες που δεν θες να σπαταλάς πολύ ώρα στην κουζίνα, αυτή η συνταγή θα γίνει από τις αγαπημένες σου! Φτιάξε χορταστικά, πεντανόστιμα και εύκολα σάντουιτς με κοτόπουλο για να τα απολαύσεις στο γραφείο, στο σπίτι ακόμα και στην παραλία!

Υλικά

½ κιλό κοτόπουλοΑλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι½ λεμόνι3 κλωναράκια μαϊντανόΜαγιονέζαΜπαγκέτες

Για τη σαλάτα

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φύλλα σέλινου1
μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο εστραγκόνΑλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέριΛίγο ελαιόλαδο

Διαδικασία

Ψήνουμε το κοτόπουλο: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ξεπλένουμε το κοτόπουλο, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνουμε. Το «μαρινάρουμε» με το λεμόνι και το μαϊντανό. Το τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια.

Για τη σαλάτα: Αναμειγνύουμε τα φύλλα του σέλινου, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το σχοινόπρασο και το εστραγκόν με λίγο αλάτι και πιπέρι. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Για να φτιάξουμε τα σάντουιτς: Κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε τις μπαγκέτες μας και τις ανοίγουμε στη μέση. Αλείφουμε με μαγιονέζα, βάζουμε λίγη από τη σαλάτα μας και στο τέλος τοποθετούμε το κοτόπουλο. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατατάκια.

The post Λαχταριστά & πανεύκολα! Συνταγή για σάντουιτς με κοτόπουλο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαχταριστά, Συνταγή,lachtarista, syntagi