Κριστίνα Χέντρικς: Πριν το Mad Men με είχαν απορρίψει από πολλές οντισιόν

Η πανέμορφη πληθωρική ηθοποιός της διάσημης τηλεοπτικής σειράς, μίλησε στο περιοδικό Flare για την μόδα αλλά και την σκληρή πλευρά του Χόλιγουντ.

Ακόμη και αν γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή της στο Mad Men, θεωρεί πως κανένας ηθοποιός δεν πρέπει να παίρνει προσωπικά τις αποφάσεις της βιομηχανίας του Χόλιγουντ.

«Μπορεί να είχες μια από τις πιο πετυχημένες οντισιόν της ζωής σου, αλλά τελικά

να συνειδητοποιήσουν πως απλά δεν ταιριάζεις για τον ρόλο. Δεν είναι ότι δεν είσαι καλός. Απλά δεν ταιριάζουν οι χημείες», αποκαλύπτει η πανέμορφη ηθοποιός και συμπληρώνει.

«Πριν τη συμμετοχή μου στο Mad Men, με είχαν απορρίψει από τις περισσότερες οντισιόν που είχα συμμετάσχει. Δεν το πήρα προσωπικά όμως».

Η Χέντρικς έχει ταυτιστεί πολλές φορές στο Mad Men με τη Σοφία Λόρεν, αφού οι ενδυματολόγοι της σειράς έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να της δώσουν το στιλ της διάσημης ηθοποιού.

«Χαίρομαι που μπορώ ακόμη να φορέσω κάποια από αυτά σχέδια. Ελπίζω να μπορέσω να διατηρήσω το σώμα μου μέσα στα υπόλοιπα χρόνια και να μπορώ να με κοιτάζω στον καθρέφτη», δήλωσε η ηθοποιός.

Εκτός των άλλων, στα πλαίσια της συνέντευξης της, ανέφερε πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα καλά κοκτέιλ, τα οποία προτιμά να ακούει υπό ήχους της jazz, ενώ θεωρεί την έξοδο για φαγητό ολόκληρη τελετουργία.

«Μου αρέσει πολύ να ετοιμάζομαι και να βγαίνω για φαγητό. Δεν μου αρέσει η προχειρότητα», ολοκλήρωσε η Χέντρικς.

Keywords
Τυχαία Θέματα