Κασιδιάρης σε Τσαπανίδου: Είσαι άσχετη, όλα είναι κόλπα του Καμίνη [βίντεο]

13:17 2/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος από τον βουλευτή Γιώργο Γερμενή, λέγοντας πως όλα αυτά είναι ψεύδη που γίνονται με μόνο στόχο να ενισχύσει την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ

και την Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε πως ο κ. Γερμενής προπηλακίστηκε από ανθρώπους της ασφάλειας του Γιώργου Καμίνη ενώ σημείωσε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έκανε απολύτως τίποτα. Παράλληλα ο κ. Κασιδιάρη διέψευσε τις πληροφορίες για τραυματισμό ενός 12χρονου κοριτσιού.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρησε παράνομη ενέργεια την απομάκρυνση του Γιώργου Γερμενή από άνδρες της ΕΛΑΣ ενώ τόνισε πως είναι δικαίωμα του κομματός του να διανείμει τους πόρους του μόνο προς τους Έλληνες.

Από τα πυρά του Ηλία Κασιδιάρη δεν γλύτωσε ούτε η Πόπη Τσαπανίδου την οποία χαρακτήρισε άσχετη αναφορικά με το μεταναστευτικό πρόβλημα και συμπλήρωσε: «Εσείς μπορείτε να δίνετε τον υψηλό μισθό σας όπου θέλετε. Εγώ έχω δικαίωμα να τον δίνω μόνο σε Έλληνες»

Keywords
Τυχαία Θέματα