Η ζωή της Εύας Κουμαριανού γίνεται παράσταση! Από τα τέλη Ιανουαρίου στο θέατρο Αλκμήνη

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο βιασμός από τον δάσκαλο στο δημοτικό, η σχέση με τη μητέρα, η πρώτη έξοδος στις πιάτσες της νύχτας, το αναμορφωτήριο, η φυλακή, ο φόβος του θανάτου και ταυτόχρονα, η είσοδος στο χώρο του θεάματος, το φλερτ με το trash, η φωτεινή πλευρά της ζωής, ο ασυμβίβαστος αγοραίος έρωτας, το σόου και η ανθρώπινη ειλικρίνεια.

Αυτά είναι τα σπαράγματα του βίου

της τρανς performer Εύας Κουμαριανού, που ο βραβευμένος κινηματογραφιστής και δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης δημοσίευσε το 2011.

Πέντε χρόνια μετά, έδωσε στην οριακή αυτή συνέντευξη τη μορφή θεατρικού μονολόγου, με τίτλο «Τη λένε Εύα» παραδίδοντας από κοινού με την Κουμαριανού το πρώτο θεατρικό έργο του και την πρώτη θεατρική έξοδο της, αντίστοιχα.

Δίπλα στην Εύα Κουμαριανού, ο ηθοποιός Απόλλωνας Μπόλλας στο ρόλο του δημοσιογράφου που την ανακρίνει, ενώ σε ρόλο guest εμφανίζεται ο ηθοποιός και τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αναστάσιος Στέλλας. H παράσταση ανεβαίνει στα τέλη Ιανουαρίου, κάθε Κυριακή και Δευτέρα βράδυ στις 23.00 στο θέατρο «Αλκμήνη».

The post Η ζωή της Εύας Κουμαριανού γίνεται παράσταση! Από τα τέλη Ιανουαρίου στο θέατρο Αλκμήνη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα