Η όμορφη Μπελίντα προκαλεί ζήλεια με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media [εικόνες]

H ποπ τραγουδίστρια Μπελίντα κάνει τους ακολούθους της στα social media να παραληρούν όταν ανεβάζει στον λογαριασμό της φωτογραφίες από την παραλία με μπικίνι.

Με μικροσκοπικά αισθησιακά μπικίνι η 26χρονη τραγουδίστρια δείχνει σε κάθε ευκαιρία το υπέροχο και καλογυμνασμένο της κορμί. Όταν ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες στο Instagram οι φανατικοί θαυμαστές της της χαρίζουν απλόχερα

χιλιάδες likes.

Για να διατηρήσει αυτό το κορμί η Μπελίντα προσέχει την διατροφή της και επίσης κάνει αθλήματα όπως πυγμαχία. Στον λογαριασμό της ανέβασε φωτογραφία από την σκληρή προπόνηση που κάνει με τον προσωπικό της γυμναστή και χορογράφο Αϊραμ Λεάλ ο οποίος την ακολουθεί σε όλες της τις περιοδείες.

Χάρη στην πειθαρχία της η 26χρονη έχει αποκτήσει κορμί το οποίο δεν έχει καμία ανάγκη να επιδείξει. Το καλύτερο από όλα είναι ότι αφού είναι αδύνατη επιτρέπει στον εαυτό της να απολαμβάνει τα πιάτα που της αρέσουν.

Επιπλέον η ταλαντούχα ερμηνεύτρια του En el Amor Hay Que Perdonar(στην αγάπη πρέπει να συγχωρείς) είναι μία από τις πιο αγαπητές ποπ τραγουδίστριες στην Ισπανία ενώ έχει και από τους περισσότερους followers.

Mόνο στο Instagram έχει περισσότερους από 3.2 εκατομμύρια followers, ενώ στο Twitter 4 εκατομμύρια. Πρόσφατα έφτασε και τα 9 εκατομμύρια φίλους στο Facebook.

The post Η όμορφη Μπελίντα προκαλεί ζήλεια με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα