Η Μαντόνα «εκδικείται» τον πατέρα της – Το γδύσιμο, το σεξ και η κακοποίηση

Η ιστορία της Μαντόνα είναι γνωστή. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η «προδοσία» του πατέρα της και η σεξουαλική κακοποίηση αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες για την μετέπειτα εξέλιξή της. Παρόλα αυτά, η ίδια από μικρή αισθανόταν άνετα με το σώμα της και δεν ντρεπόταν να το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παθολογική αγάπη που έτρεφε για τον πατέρα της της γύρισε μπούμερανγκ. Έχοντας χάσει τη μητέρα της από καρκίνο, συνήθιζε να κοιμάται στην αγκαλιά του μπαμπά της γιατί φοβόταν ότι θα τον έχανε κι αυτόν μέσα στην νύχτα, κάτι που τελικά δεν απέφυγε. Όχι φυσικά επειδή ο ίδιος γεύτηκε το θάνατο, αλλά επειδή αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί και να κάνει οικογένεια με μια άλλη γυναίκα.

Η Μαντόνα τότε ακριβώς αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της, θέλοντας να «εκδικηθεί» τον πατέρα της που επέλεξε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Μπορεί η απόδοσή της στο σχολείο να μην έπεσε και να παρέμενε άριστη μαθήτρια, αλλά το σεμνό παιδί είχε εξαφανιστεί. Η έφηβη Μαντόνα γδυνόταν μπροστά στους συμμαθητές της, έκανε άσεμνες χειρονομίες και κυκλοφορούσε παντού ντυμένη μαζορέτα.

Παρότι χάρη στις χορευτικές τις ικανότητες κέρδισε υποτροφία για το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, εκείνη εγκατέλειψε τις σπουδές της το 1978 και μετακόμισε ολομόναχη και με ελάχιστα χρήματα στη Νέα Υόρκη όπου κατάλαβε ότι η επιβίωση μιας νέας κοπέλας σε ένα τέτοιο περιβάλλον απαιτούσε θυσίες. Θυσίες που η Μαντόνα εύκολα έκανε, αφού προκειμένου να κερδίσει χρήματα δεν δίστασε ακόμα και να φωτογραφηθεί ολόγυμνη, με τις φωτογραφίες αυτές να τη «στοιχειώνουν» μέχρι σήμερα.

Οι πειρασμοί, το χρήμα και η σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε ωρίμασαν απότομα το παιδί εκείνο και μέσα σε 5 μόλις χρόνια κατάφερε να μιλά για εκείνη όλος ο πλανήτης, όταν το άγνωστο κορίτσι με την εκκεντρική παρουσία και τα γαλάζια μάτια σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts τραγουδώντας «Like a Virgin». Αυτή ήταν η αρχή μιας καριέρας-φωτιάς που μέχρι σήμερα αποφέρει ασύλληπτα εκατομμύρια στην ταλαντούχα και αγέραστη Μαντόνα.

The post Η Μαντόνα «εκδικείται» τον πατέρα της – Το γδύσιμο, το σεξ και η κακοποίηση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα