Η φθινοπωρινή συλλογή του Tommy Hilfiger θα απογειώσει το στυλ σου – Ο Rafael Nadal τολμά! Εσύ;

Ο Tommy Hilfiger δεν επαναπαύεται και στοχεύει στον εντυπωσιασμό του κοινού, τόσο με τις νέες του συλλογές όσο και με τα πρόσωπα που επιλέγει για τις καμπάνιες του. Από τις αρχές του Φθινοπώρου του 2015, ο διεθνούς φήμης, κάτοχος ρεκόρ και είδωλο του τένις, Rafael Nadal, εμφανίζεται στις καμπάνιες των συλλογών underwear, tailored και του αρώματος TH Bold.,

με σκοπό να βάλει στην καθημερινότητά μας το στυλ που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε! Η συλλογή Tommy Hilfiger Tailored είναι διαθέσιμη από την Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου στα ομώνυμα καταστήματα στην Ελλάδα και αναμένεται να εντυπωσιάσει.

«Ο Rafael Nadal είναι εδώ και χρόνια προσωπικός φίλος και υποστηρικτής του brand μας, και εμπνέομαι συνεχώς από την αφοσίωση και το πάθος του για το άθλημα του», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

«Αυτή η αποκλειστική συνεργασία φέρνει έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές αυτής της γενιάς στην Tommy οικογένειά μας. Ο Rafael ενσαρκώνει μια αβίαστη αίσθηση του στυλ που αντανακλά το πνεύμα του brand – έχει πίστη, είναι διασκεδαστικός και cool».

Γιατί να επιλέξω Tommy Hilfiger;

Το brand Tommy Hilfiger φημίζεται για την κομψότητα, την ποικιλία και την ποιότητά του, με τα κομμάτια που περιλαμβάνει η Φθινοπωρινή κολεξιόν 2015 να αποτελούν το απόλυτο must στη γκαρνταρόμπα του αρσενικού που... σέβεται τον εαυτό του!

Η συγκεκριμένη κολεξιόν, μάλιστα, ανανεώνει κλασικά στυλ με updated fits, νέα υφάσματα και λεπτομέρειες. Σχεδιαστικές καινοτομίες συνδυάζονται με premium υφάσματα για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα, απαραίτητο για την καθημερινή άνεση. Η Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored συλλογή διαθέτει sharp silhouettes, σύγχρονο tailoring και πλούσιες υφές.

Tommy Hilfiger Tailored για το απόλυτο αρσενικό

Ποιος είπε ότι το σοφιστικέ στυλ υστερεί σε ποικιλία; Κοστούμια πλούσια σε χρώματα, με ανανεωμένα κοψίματα και πολυτελείς λεπτομέρειες έρχονται να απογειώσουν το στυλ σας, με τα υφάσματα πρώτης ποιότητας να κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε, ποιος μπορεί να αντισταθεί στο κασμίρ;

Πες ναι στα αξεσουάρ!

Νομίζεις ότι το στυλ κρίνεται μόνο στις επίσημες εμφανίσεις; Μέγα λάθος! Γι' αυτό και ο Tommy Hilfiger παραδίδει μαθήματα στυλ και με συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, underwear -με εσώρουχα που ξετρελαίνουν- αλλά και μια σειρά από αξεσουάρ που περιλαμβάνει, τσάντες, βαλίτσες, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Εσύ θα πεις όχι;

The post Η φθινοπωρινή συλλογή του Tommy Hilfiger θα απογειώσει το στυλ σου – Ο Rafael Nadal τολμά! Εσύ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα