Η Warply στο «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι» στην Τεχνόπολη – Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης

Η Warply γιορτάζει 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας προσφέροντας στη δράση «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι» για τη στήριξη του Κόμβου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων

Η Warply συμπληρώνει φέτος τα 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας και το γιορτάζει συμμετέχοντας έμπρακτα σε μία πράξη αλληλεγγύης για ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη!

Έτσι, η εταιρεία δε θα πραγματοποιήσει έξοδα για εταιρικά δώρα ή πάρτι και αντί

αυτού θα δωρίσει αυτά τα χρήματα για την ενίσχυση της δράσης «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι» που διοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και το Mega Channel, για τη στήριξη του «Κόμβου Αλληλοβοήθειας» που σήμερα στηρίζει πάνω από 6.000 οικογένειες και μοναχικά άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Παράλληλα, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, όλη η ομάδα της Warply θα βρίσκεται στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων μαζί με άλλους εθελοντές, από τις 10.00 έως τις 18.00, για να βοηθήσει στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο κ.Δοξαράς, CEO της Warply δηλώνει σχετικά: «Έχοντας επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί γύρω μας, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε έξοδα για εταιρικά δώρα ή ένα μεγάλο εορταστικό πάρτι και αντί αυτού να προσφέρουμε σε μία δράση ανταπόδοσης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και βρίσκονται δίπλα μας. Γι’ αυτό, επιπλέον από τη χρηματική δωρεά που θα πραγματοποιήσουμε σαν εταιρεία, η ομάδα μας θα συμμετέχει με μεγάλη προθυμία στην πρωτοβουλία «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι», ως ένα δείγμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας».

Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ενέργεια και εσείς, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].

Σχετικά με την Warply

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο «Innovative Mobile Company» για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας «Warply Engage 2.0» υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών.

H Warply έχει 3 επιμέρους business units, ανάμεσά τους και τo «Warply Audiences» και «Warply Mobility», που αφορούν σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη συλλογή δεδομένων χρηστών σε πραγματικό χρόνο μέσα από mobile apps και το σχεδιασμό και κατασκευή εφαρμογών για κινητά, αντίστοιχα.

Το Warply Ad Network είναι το κορυφαίο και το μεγαλύτερο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα, με πάνω από 60 mobile apps και mobile sites και με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο Warply Ad Network περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, CNN Greece, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, The TOC, κα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και Facebook.

The post Η Warply στο «Νοιάζομαι-Μοιράζομαι» στην Τεχνόπολη – Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα