Για πρώτη φορά στα χρονικά έκλεισαν την Ηρώδου Αττικού για τους πεζούς!

15:58 5/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Για πρώτη φορά στα χρονικά η Ηρώδου του Αττικού έκλεισε όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και για τους πεζούς!

Όσοι θέλουν να περάσουν από τον δρόμο πρέπει πρώτα να δεχτούν τον σωματικό έλεγχο από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο.

Αφορμή για το κλείσιμο του δρόμου το είναι το γεγονός ότι μέσα σε μία ημέρα σημειώθηκαν δύο περιστατικά με πρωταγωνιστές διαδηλωτές σχεδόν έξω από την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου.

Τι συνέβη

Το πιο πρόσφατο περιστατικό έγινε λίγο μετά

τις 12.30 όταν τρείς γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ έξω από την Βουλή κατευθύνθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και προσπάθησαν να σηκώσουν ένα πανό με τα αιτήματά τους. Οι τρείς γυναίκες αιφνιδίασαν και πάλι την φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε τις απομάκρυναν και δεν τις άφησαν να ανοίξουν το πανό. Οι διαδηλώτριες νωρίτερα ήταν έξω από την Βουλή και διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους συναδέλφους τους.

Επίσης, 10 ένστολοι αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν, αιφνιδιαστικά, το πρωί της Παρασκευής έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, κρατώντας πανό με διάφορα μηνύματα που είχαν για αποδέκτη τον πρωθυπουργό.

Οι αστυνομικοί μέλη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ πλησίασαν στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς κανείς από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη να καταλάβει τι γινόταν, και μόλις έφτασαν στην είσοδο έβγαλαν μικρά πλακάτ τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις στολές τους.

Τα πλακάτ έγραφαν συνθήματα ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Τα πλακάτ είχαν αρκετά προσωπικό ύφος και ένα από αυτά απευθυνόταν στον πρωθυπουργό.

Έγραφε: «Αλέξη γιατί σκοτώνεις τον λαό σου;». Κάποιο άλλο έγραφε: «Η γυναίκα μου είναι μισθωτός», «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια», «Ο πατέρας μου είναι αγρότης».

The post Για πρώτη φορά στα χρονικά έκλεισαν την Ηρώδου Αττικού για τους πεζούς! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα