Φύλλο και φτερό, από τις αρχές, το σπίτι του κυβερνήτη του Boeing – Τι ψάχνουν

Έρευνα στο σπίτι του κυβερνήτη του Boeing 777 της εταιρείας Malaysian Airlines πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι αστυνομικές Αρχές της Μαλαισίας.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Νατζίμπ Ραζάκ, σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος άλλαξε σκόπιμα πορεία, καθώς επίσης κλήθηκε να ενημερώσει για την πορεία των ερευνών για την εύρεση του μοιραίου αεροσκάφους και των επιβατών του, αλλά και για τα πιθανά σενάρια την τραγικής ιστοορίας.

Σύμφωνα με έναν ανώτατο αξιωματικό της αστυνομίας,

οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του 53χρονου κυβερνήτη, Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ, ενώ οι μεχρι στιγμής πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι το αεροσκάφος, που εντοπίστηκε από στρατιωτικό ραντάρ, ήταν όντως η πτήση ΜΗ370 και ότι τα συστήματα επικοινωνιών του είχαν απενεργοποιηθεί, λίγη ώρα προτού να φτάσει στα ανατολικά παράλια της Μαλαισίας, αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαλαισιανός πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει ότι ξεκινούν εκ νέου οι έρευνες τόσο για τους πιλότους όσο και για τους επιβάτες της πτήσης καθώς, όπως είπε, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι κάποιος απενεργοποίησε το σύστημα τηλεπικοινωνιών του αεροσκάφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα