Φρίκη! Ζευγάρι βίαζε τα υιοθετημένα παιδιά τους κάνοντας μαζί τους… άλλα παιδιά [εικόνες]

Ένοχοι για τον βιασμό και την κακοποιήση των δύο υιοθετημένων παιδιών τους έκρινε το δικαστήριο χθες, Δευτέρα ένα ζευγάρι από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα ο 50χρονος Joseph Mayotte κακοποιούσε την κόρη του σεξουαλικά για πάνω από πέντε χρόνια και η σύζυγός του Linda Mayotte τον γιο τους, αρχίζοντας μάλιστα από τότε που το παιδί ήταν οκτώ ετών!

Ο Mayotte κρίθηκε τον Αύγουστο ένοχος για 11 κατηγορίες, μεταξύ άλλων για βιασμό ανηλίκου- και καταδικάστηκε χθες σε ποινή φυλάκισης από 16 έως 20 χρόνια, ενώ η Linda κρίθηκε ένοχη για 19 κατηγορίες, μεταξύ αυτών τρεις περιπτώσεις βιασμού παιδιού- και καταδικάστηκε σε 18 έως 22 χρόνια φυλάκισης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το CNN, επειδή η διαστροφή τους δεν έχει τέλος, η 49χρονη έμεινε έγκυος από τον ίδιο της τον υιοθετημένο γιο όταν εκείνος ήταν ακόμη 15 χρονών και γέννησε το παιδί του.

«Αφήστε τους να καούν στην κόλαση» ήταν η δήλωση του 21χρονου σήμερα γιου του ζευγαριού, που αναγνώστηκε στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι συνελήφθη το 2009. Τα δύο υιοθετημένα παιδιά και το παιδί που η Linda απέκτησε από το γιό της υιοθετήθηκαν από άλλες οικογένειες.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα